IE loader

Pulse Mall of Sofia отваря врати

Pulse Mall of Sofia отваря врати

Дългоочакваното събитие ще се състои на 15.12 и ще бъде отбелязано с коктейлно парти в тесен кръг

С радост искаме да Ви съобщим, че датата на откриването на Pulse Mall of Sofia вече е ясна! Обектът ще бъде отворен за клиенти от 16.12.

Какво Ви очаква в Pulse Mall of Sofia? 

Разбира се, не изневеряваме на стила си. Нашата цел е да осигуряваме винаги най-добрите условия за тренировка и максимален комфорт на своите клубни членове. Pulse Mall of Sofia е поредното доказателство. Със своите два етажа, по-иновативен интериор отвсякога и оборудване от най-висок клас, обектът разполага със:

  • Силова зона, в която са разположени множество уреди със свободни или регулируеми тежести, дъмбели, пейки и всичко необходимо за солидна силова тренировка.
  • Функционална зона, в която можете както да загреете преди тренировка, така и да проведете цяла тренировка със собствено тегло, пудовки, гирички, топки, ластици и куп други аксесоари. 
  • Кардио зона, оборудвана със съоръжения, насочени към топенето на излишни мазнини и тренирането на издръжливост.

Също така, в обекта ще откриете две просторни и модерни зали за групови занимания, едната, от които е специално обособена и декорирана за йога и пилатес, а другата - за по-високоинтензивни групови тренировки. 

На територията на клуба Ви очакват още зона рецепция, протеин бар, лаундж зона и комфортни съблекални, оборудвани с всичко необходимо, за да се чувствате добре. 

За модерния интериор са използвани висококачествени иновативни материали, 3D панели с вградено скрито осветление, дървени декори и брандирани широкоформатни огледала. 

Заповядайте и Вие, за да се насладите на първокласните условия за спорт в Pulse Mall of Sofia! Времето, прекарано в Pulse, е време, прекарано в грижа за себе си! 

Mall of Sofia, ниво -2

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА