IE loader

PULSE KIDS отвори врати: Първият по рода си Pulse, изцяло насочен към деца

PULSE KIDS отвори врати: Първият по рода си Pulse, изцяло насочен към деца

Каним всички малки атлети в София от 1 до 12-годишна възраст на тренировка

След 11 години лидерство във фитнес индустрията, десетки хиляди клубни членове, множество клубове и десетки спечелени награди, Pulse поема и в нова посока на развитие. Клубът насочва внимание към подрастващите и тяхната спортна култура с най-новия проект – PULSE KIDS.

PULSE KIDS е иновативен фитнес център, насочен към младежите и подпомагащ тяхното развитие. Проектът е базиран на уникална спортно-образователна програма, разработена от сертифицирани треньори и педагози с дългогодишен стаж.

pulsefit

Фитнес центърът предлага разнообразни направления – както изграждане на двигателни умения като гъвкавост и сила, така и развитие на личностни качества като дисциплина и инициативност. Социалните способности като комуникативност и отговорност също са на фокус, като се стимулират чрез забавни групови и индивидуални активности.

Програмата на PULSE KIDS се основава на принципа на НЕконкурентност.

Всички спортуват и се забавляват в приятелска атмосфера, без форма на състезателен елемент. Залата е оборудвана с фитнес уреди, специално създадени и адаптирани за деца от 1 до 12 годишна възраст. Така рискът от травми е намален до абсолютен минимум. Целта на PULSE KIDS е да въвлече подрастващите в света на спорта чрез забавление, здравословен начин на живот и безопасна физическата активност.

pulsefit

Децата са разделени на общо 7 групи, като всички групови и индивидуални занимания са създадени с оглед нуждите на съответната възраст. В програмата са включени разнообразни физически активности, съчетани с иновативни цифрови системи за игри, които са интегрирани в клуба.

С висококвалифицирани инструктори, преминали през няколко етапа на обучение и сертификация и иновативно оборудване, специално насочено към малките атлети, PULSE KIDS осигурява интересни, и динамични тренировки.

Клубът дава възможност и за провеждането на тематични партита, забавни рождени дни и лагери.

pulsefit

PULSE KIDS се намира на изключително комуникативна локация - в непосредствено близост до бул. "Цариградско шосе", Младост 1 - срещу търговски център THE MALL, в сграда Grafix. Обектът е разположен на внушителна площ от 800 кв. м.

Официално заниманията започват на 20 септември, като записването за тренировъчните групи вече е отворено, а свободните места бързо се заемат. За повече информация посетете www.pulsekids.bg и заявете безплатна пробна тренировка още днес.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА