IE loader

Pulse Fitness & Spa започва партньорство с фирма УНИТЕМП

Pulse Fitness & Spa започва партньорство с фирма УНИТЕМП

Най-новото направление в производството на кoмпанията са високопротеиновите снаксове AMMI

Pulse Fitness & Spa започва сътрудничество с УНИТЕМП - едно от водещите предприятия в областта на месопроизводството и месопреработката в България от над 20 години. УНИТЕМП е поредната успешна компания, която се доверява на Pulse Fitness & Spa при осъществяването на комплексна рекламна кампания за своите нови продукти за следващите 12 месеца.

pulsefit Високопротеиновите снаксове с марката AMMI са иновация, която УНИТЕМП пусна на пазара в началото на тази година. Линията продукти е насочена към активните хора, балансиращи между забързаното ежедневие и грижата за своето тяло. Продуктите AMMI са произведени от 100% натурални съставки, не съдържат глутен, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти. Те са подходящи за хора, спазващи високопротеинова и нисковъглехидратна диета.

Хитът сред продуктите са месните барчета от конско, свинско и говеждо месо със сушени плодове и зеленчуци, които са с до 46% съдържание на натурален животински протеин. Освен че доставят на тялото енергия и засищат глада, месните барчета AMMI изненадват и със страхотен вкус. Съхраняват се на стайна температура, което ги прави идеални за пренасяне в спортния сак или за хапване из път.

Pulse Fitness & Spa е не само рекламен партньор в тази кампания, но предлага и възможност за закупуване на самите продукти AMMI, които вече са налични в асортимента на протеиновите барове в клубовете.

Повече за продуктите АММИ може да научите тук:

www.snackammi.com

www.facebook.com/snackNmove

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА