IE loader

Pulse Fitness & Spa Sveti Vlas отваря на 20.04!

Pulse Fitness & Spa Sveti Vlas отваря на 20.04!

Черноморската перла на Pulse Ви очаква в пълния си блясък!

Дългоочакваният момент дойде! Pulse Fitness & Spa Sveti Vlas отваря врати отново на 20.04. Силови и кардио тренировки с първокласно оборудване, спираща дъха гледка към Черно море, уникална по рода си спа зона с десетки съоръжения и разнообразие от групови занимания - всичко това е на разположение на посетителите на обекта.

Добре дошли тук са всички гости на хитовия курорт Свети Влас!

Налице са гъвкави ценови предложения за членство, съвместими с продължителността на престоя на всеки, който почива или работи в района. Най-атрактивната оферта е 3-месечна карта, намалена от 299 лв. на 199 лв. Тази специална Великденска промоция е валидна до 30.04 и ако желаете да се възползвате от нея, може да заявите своята карта още сега на 0700 44 044 или онлайн тук.

Какво Ви очаква в клуба

Силовата зона е оборудвана с последно поколение уреди на най-добрите брандове във фитнес индустрията. Налични са както свободни тежести и скрипци, така и машини, акцентиращи върху конкретни мускулни групи като хакен клек, машина за гребане от седеж, уред за раменно повдигане и много други.

За посетителите на обекта са подготвени и разнообразни групови тренировки. Те се провеждат както в открита тренировъчна зона, така и в закрито помещение, предвидено за целта.

pulsefit

Кардио зоната ще ви заплени с уникалната си гледка към морето. В клуба ще намерите както стандартните пътеки, велоергометри и крос тренажори, така и все по-популярните: извита пътека, stair master и air-bike.

Спа зоната на Pulse Fitness & Spa Sveti Vlas е перфектното място за релакс. Тя разполага с две сауни - солна и хималайска, две Арома парни бани, релакс зона, вътрешен термален басейн и джакузи.

Усетете сами удоволствието от тренировките в този обект! Вижте всички ценови предложения тук

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА