IE loader

Pulse Fitness & Spa стартира собствен франчайз

Pulse Fitness & Spa стартира собствен франчайз

Лайфстайл верига номер 1 в България предоставя възможност на желаещите да се възползват от предимствата на успешния бизнес модел.

Разрастването е неминуема част от прогреса на всеки успешен бизнес модел. Логична стъпка за Pulse Fitness & Spa е да разшири своята дейност чрез стартирането на собствен франчайз.

Първокласни услуги, предоставени по стандарт за качество, който няма аналог в България!

Вече повече от 9 години Pulse Fitness & Spa е категоричен лидер във фитнес и уелнес индустрията. През януари 2020 направихме първа крачка към нови хоризонти, отваряйки Pulse Fitness & Spa Atlantis в Струмица, Македония. Този пилотен проект е повече от успешен и вече поглеждаме смело напред към франчайз в България и чужбина.

Защо това е сигурна рецепта за успех?

Три са основните причини успеваемостта да е сигурна: доказана търговска марка, разработен бизнес модел, предоставяне на „ноу-хау“. Специален екип от професионалисти ще се погрижи във Вашия обект успешно да бъдат имплементирани всички прийоми, превърнали Pulse Fitness & Spa в лайфстайл верига номер 1 в България. 

Интериорни решения

Иновация, внимание към всеки детайл, абсолютен перфекционизъм. Визията на нашите клубове гарантирано ще впечатли всички посетители на Вашия бъдещ фитнес! Доверете се на експертите и годините опит, които стоят зад интериорния дизайн на центровете от веригата Pulse Fitness & Spa. 

Първокласно оборудване

За да е успешна една тренировка, фитнес уредите трябва да са на ниво. Клубовете от веригата са оборудвани с най-добрите марки във фитнес индустрията - Active Gym, Life Fitness, Technogym. Ние ще Ви дадем точно решение и ще Ви помогнем да се възползвате максимално от пространството, с което разполагате. Когато става дума за уреди и аксесоари, компромисите са изключени!

Какви са критериите за вида помещение?

Франчайзът може да бъде имплементиран в различни по тип и размер обекти. Добре дошли да отправят запитване по програмата са всички желаещи. Не се колебайте, а се свържете с нас още сега! Одобрените кандидати ще получат пълно съдействие и гъвкави решения. 

Мога ли да се включа, ако притежавам вече работещ фитнес клуб?

Да. Приветстваме собственици на действащи фитнес центрове. Вие споделяте нашата страст към активния начин на живот и сте повече от добре дошли да станете част от нашето семейство. Ние ще Ви дадем работещи решения и ще Ви помогнем не само да запазите текущите си клиенти, но бързо да привлечете нови. 

Как да кандидатствате?

За да отправите запитване, можете да се свържете с нас на телефони: 0700 44 044 и +359 899 926 600 както и на имейл: callcenter@pulsefit.bg. Ние ще отговорим на Вашите въпроси и заедно ще изминем пътя към общия успех!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА