IE loader

Pulse Fitness & Spa стартира партньорство с Николай Първанов NikFit

Pulse Fitness & Spa стартира партньорство с Николай Първанов NikFit

Съвместният проект е насочен към всички, желаещи да се хранят вкусно и здравословно

Здравословният лайфстайл се състои от 3 елемента: добра тренировка, пълноценна почивка и разбира се - качествена храна. На 04.11 официално бе обявено стартирането на партньорство между Pulse Fitness & Spa и Николай Първанов, известен още като NikFit. В центъра на проекта "NikFit Kitchen by Pulse" е залегнала идеята да се предлага вкусна и здравословна храна, която да помага на хората да живеят по-добре и да постигат целите, които са си заложили.

Затваряме кръга на здравословния начин на живот

Pulse Fitness & Spa са клубове без аналог в България. Спа релакс, първокласни фитнес уреди и десетки групови занимания. За тези, които поради различни причини нямат възможност да посещават обектите, решение е уникалната онлайн платформа: Pulse+. Тя предлага фитнес класове, подходящи за всяка цел - както на живо, така и на запис. Със стартирането на NikFit Kitchen by Pulse вече няма липсващ елемент в услугите, които предлагаме! Един бранд, доказал се през годините, който дава всичко необходимо на желаещите да живеят добре!

Доказан партньор с богат опит и индивидуален подход

NikFit е променил животите на стотици хора чрез начините на хранене, които предлага. Независимо дали сте поддръжници на кето диетата, веганството, вегетарианството или храненето с цел покачване на мускулна маса, той може да даде решение, подходящо за всеки. Ето какво казва Николай за проекта: 

"Целта на нашето партньорство е да направим мисията ни още по-успешна. Затова обединихме усилия и създадохме “NikFit Кitchen by Pulse”, с голямо желание и любов. Ще се стараем всеки ден да достигаме по-голям брой хора, които да постигат желаните резултати с нашата балансирана и вкусна храна, съобразена с индивидуалните нужди на всеки от Вас!"

Започваме съвсем скоро!

Въпрос на броени дни е да може да опитате лично плодовете на съвместните усилия на NikFit и Pulse Fitness & Spa! Следете социалните ни мрежи както и уебсайта www.pulsefit.bg за повече информация! ПриГОТВИЛИ сме Ви нещо изключително!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА