IE loader

Pulse Fitness & Spa стартира инициатива за насърчаване на движението по време на работа

Pulse Fitness & Spa стартира инициатива за насърчаване на движението по време на работа

Разберете повече за уникалната онлайн видео поредица, която може да промени живота Ви

Защо е важно да не се застояваме за дълго време на офис стола, когато сме на работа?
Необходимо ли е да се движим повече? Как можем да се погрижим за физическата си форма и здравето си, докато сме в офис среда?

Pulse Fitness & Spa дава отговор на тези съществено важни въпроси, стартирайки инициатива за насърчаването на движението по време на работа.

За първи път фитнес верига прави нещо подобно!

Проектът ще трае няколко месеца и ще включва поредица от над 50 видеа с подходящи за изпълнение в офиса упражнения. Видео клиповете ще са със свободен достъп за всички желаещи да се включат в това здравословно предизвикателство!

Научно доказано е, че движението и физическата активност по време на работа повишават ефективността на работния процес като спомагат за правилното функциониране на мозъка и по-добрата концентрация.

Много хора смятат, че спортуването е част от нашия живот само в извънработна обстановка. Доказано е обаче, че заседяването по повече от 6-7 часа на ден в офиса влияе върху организма ни в отрицателна посока, независимо колко часа преди или след работа спортуваме в или извън фитнес залите.

Именно поради тази причина Pulse Fitness & Spa стартира своята инициатива с грижа към хората и насърчаване към водене на физическа активност както в извън, така и в работно време.

Идеята на проекта е ежеседмично нашите топ треньори да демонстрират лесни и подходящи упражнения за правене в офис обстановка. Специално подбраните леки тренировки ще допринесат за по-добро кръвообращение, тонус и ефективност и ще изградят един полезен навик, който може да преобърне изцяло живота Ви.

Отделяйки само по 5-6 минути на ден, дори често без да е необходимо да ставате от работното си място, ще усетите разликата и това от своя страна ще Ви донесе добро външно и вътрешно усещане за комфорт.

Това ще е поставянето на едно ново начало!

Много медицински изследвания доказват, че не само липсата на спорт, а и количеството време, прекарано в седнало положение и еднотипни пози, са причина за недобро както физическо, така и психическо състояние като преумора, натовареност, неефективност.

Нашият съвет е хората да започнат с леки, но редовни упражнения, които да се правят по време на работа в рамките на няколко минути. Придържайки се към световните стандарти на водещи имена в индустрията, ние сме подбрали подходящи кратки тренировъчни упражнения, които абсолютно всеки ще може да изпълнява на работното си място. Те са лесни за изпълнение, не изискват да сме активно спортуващи в залата, нито да сме със спортно облекло, но е ключово да се правят редовно и по достатъчен брой повторения. 

За всяка промяна е необходимо време.
Включвайки се в този проект, постепенно ще промените лошите навици и ще дадете пример на своите колеги.

Вие сте предизвикани! Започнете промяната сега и се включете в Pulse Office Training Project още от първото видео!

Очаквайте през месец август в профилите на Pulse Fitness & Spa в социалните мрежи: 

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА