IE loader

Pulse Fitness & Spa се включи във велошествие София кара колело

Pulse Fitness & Spa се включи във велошествие София кара колело

Над 3000 души се включиха столичното велошествие

Този уикенд се проведе велошествие „София кара колело“. В спортното събитие, осъществило се с партньорството на Pulse Fitness & Spa, се включиха колоездачи на всякаква възраст. Въпреки жаркото слънце усмивките не слизаха от лицата на хората.

Емблематични български спортисти, зам. кмета на София Мирослав Боршош и още други известни личности се присъединиха към велошествието из софийските улици. Стартът бе даден точно в 11 часа пред Народното събрание, където редица популярни спортни фигури поведоха колоната към Южния парк.

Голямата поляна в парка беше озвучена от музика, а организаторите се погрижиха да има надпревари, забавни игри, томболи и много награди. След въртенето на педали Pulse Fitness & Spa направи нужното, за да запази спортния тонус на присъстващите с тренировка по P.BoxX на открито.

Треньорът Даниел Илиев показа различни упражнения, които се изпълняват на специалната платформа, а сред участниците беше и четирикратният олимпийски медалист – Йордан Йовчев. След заниманието се проведе томбола, в която лайфстайл верига номер 1 раздаде карти за фитнес, групови занимания и спа на 300 късметлии. 

„София – европейска столица на спорта“ организира за 7-ма поредна година събитието като целта е да се предоставят повече възможности за спортуване и практикуване на активен начин на живот. Велошествието нямаше състезателен характер. Целта му беше да отправи послание за по–чиста и по-зелена столица. 

Снимки от събитието:

pulsefit

pulsefit

pulsefit

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА