IE loader

Pulse Fitness & Spa с участие в събитието "Нестле за Живей активно! Град 2022"

Pulse Fitness & Spa с участие в събитието "Нестле за Живей активно! Град 2022"

Отваряме вратите на обектите си в град София за всички желаещи на 18 септември от 22:00ч. до полунощ!

На 18 септември Pulse Fitness & Spa ще вземе участие в националното движение "Нестле за Живей активно! Град 2022". Есенното издание на събитието се провежда под мотото "Активни ден и нощ" и ще обхване по-късните часове на денонощието, за да покаже колко забавно, приятно и полезно е да си активен след залез слънце.

В допълнение са подготвени и специални звездни тренировки със старт 22:30ч. Вход свободен!
🕺🏽Алфредо Торес ще e гост треньор в Pulse Fitness & Spa Bulgaria
🏅Йордан Йовчев ще бъде в Pulse Fitness & Spa Mladost
🏀Р. Барчовски и Г. Давидов - треньори на БК ЦСКА - Ви очакват на специална "Тренировка с професионалистите" в Pulse Fitness & Spa Arena

Движението ще стартира с 5 лъча, тръгващи от различни дестинации в центъра на столицата, които имат една и съща крайна точка - парка пред НДК. Целта е да се дадат повече и рзлични алтернативи за движение, които да обхващат всички възрастови групи и да накарат повече хора да са активни в ежедневието си. Pulse Fitness & Spa се се включва в 2 от тези лъча - "Лъч танци" с начална точка бул. Витоша и ул. Солунска и "Лъч превозни средства", тръгващ от Княжевска градинка. Те ще бъдат водени от Алфредо Торес, Йордан Йовчев, Хоумлес и съзтезателките от волейболен клуб "Марица", а също така и от някои от топ треньорите на веригата, които ще се погрижат за забавление, тонус и тренировъчни предизвикателства по време на придвижването. 

На основната сцена пред НДК Ви очакват тренировка на открито, водена от Йордан Йовчев и треньорът на веригата Алекс Асенов, безплатен сегментен анализ за всички желаещи, едноседмични карти за обектите и още много награди и изненади, предоставени от колелото на късмета на Pulse Fitness & Spa. 

Една от новите инициативи на "Нестле за Живей активно! Град 2022" е "Нощ на отворените фитнеси". Тя дава възможност на всички столичани да посетят обектите на веригата в София от 22:00 часа до полунощ напълно безплатно и да се включат в  разнообразни групови тренировки като пилатес, йога, народни танци, зумба, P.BoxX и още много други, водени от някои от най-големите звезди на спорта у нас като Йордан Йовчев и Алфредо Торес. 

Забавлението е гарантирано. Елате, за да спортуваме и да сме активни заедно в компанията на звездни имена в спорта, музиката и танците чак до полунощ. 

#BEACTIVE DAY

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА