IE loader

Pulse Fitness & Spa ребрандира своите групови занимания

Pulse Fitness & Spa ребрандира своите групови занимания

Запознайте се с новите фитнес класове, подходящи както за начинаещи, така и за напреднали

Груповите занимания в Pulse Fitness & Spa придобиха напълно нов и по-добър облик! Цялостното ребрандиране на фитнес класовете се осъществи с подкрепата на професионалисти от EREPS (European Register of Exercise Professionals). По специална покана на лайфстайл верига номер 1 посланици на организацията посетиха многократно страната ни. Крайният резултат - уникални по рода си тренировки, които гарантирано ще Ви отведат до заветната фитнес цел, независимо каква е тя!

pulsefit

Защо да практикуваме групови тренировки?

Иновативните фитнес занимания на Pulse Fitness & Spa, ребрандирани с подкрепата на EREPS, са нещо абсолютно уникално за България! Те са подходящи за хора с различен спортен стаж – както начинаещи, така и напреднали.

Класовете биват кондиционни, силови, кардио, стречинг и бойни. Макар че те се изпълняват в група, индивидуалният подход с всеки трениращ е приоритет за треньорите.

Тук можете да създадете контакти с хора, чиито цели са еднакви с Вашите. Независимо дали се стремите към тонус, отслабване или сила, гарантирано ще намерите подходящата за Вас тренировка!

Ето и повече информация за самите тренировки:

 • ABSolutely Perfect LEGS

Програмата се състои от 20-минутна тренировка за крака, последвана от 20 минути упражнения с акцент върху корема и гърба. Води до бърз и гарантиран резултат.

 • Boxing

Включва удари на боксов чувал, бокс със сянка, скачане на въже и бързи удари на двойна боксова круша.

 • Core 30’

Изпълняват се упражнения със собствена тежест, за да се тренират ефикасно долните крайници и торса (core).

 • Cross Functional Bootcamp

Съвършената комбинация от движения с висока интензивност, изпълнени най-често без почивка, които поставят еднакво голям фокус както върху тялото, така и върху психическата кондиция на участниците.

pulsefit

 • Kangoo Jumps

Упражненията в Kangoo Jumps тренировката са приятни и забавни за изпълнение. Използват се специални обувки, гарантиращи безопасно и ефективно натоварване. Изгарянето на калории е неизбежно.

 • Cross Training Club

Тренировката е идеална за цялостно подобряване на физическото състояние, функционалността на тялото, развиване на пъргавина, гъвкавост и стягане.

 • Dance Party

Отличен начин за изгаряне на калории, изграждане на тренировъчен манталитет и най-важното – забавление и танци!

 • Functional Body Choreo

Този вид тренировка се базира на естествения ход на движенията на човешкото тяло чрез осъзната и контролирана мобилизация. Набляга се основно на „отварянето“ на движенията и на „разширяването“ на тялото във всяка позиция.

 • Functional Training

Целта е поддържане на визия и активен начин на живот. Упражненията са леки, създадени главно за мобилност и цялостен тонус.

 • Hatha Yoga

Тренировъчната програма е създадена въз основа на позите и дихателните техники на традиционната Hatha Yoga. Подобрява се мускулната сила и гъвкавост, концентрацията и координацията.

   • PBox

   Уникална тренировка, която съчетава елементи от бойните изкуства, силови упражнения и движения за експлозивност, които се изпълняват върху специална платформа.

   • Pilates Mat

   Това е гимнастична програма, съчетаваща елементи от каланетиката, балета и йогата. Целта е постигането на естествена грациозност на тялото чрез поставяне на акцент върху дишането, концентрацията и стягането на мускулите.

   • Pilates Props

   Включва интензивни и разнообразни упражнения с бързи резултати, гарантиращи стягане и укрепване на торса и крайниците. Тренировките се изпълняват с помощта на множество фитнес аксесоари.

   pulsefit

   • Kickbox

   Kickbox натоварва цялото тяло. Това е интензивна кардио програма, подходяща за средно напреднали и напреднали. Чрез удари и ритници се извайва перфектната фигура.

   • Power Cycling Fat Burn

   Програмата тренира тялото да бъде по-ефективно в усвояването на мазнините, поддържайки умерена интензивност на сърдечната честота за продължителни периоди. Заниманията се изпълняват на спининг колело.

   • Power Cycling Power F.I.T.

   Отличен избор на тренировка за хора, желаещи да изгорят ненужните мазнини и да подобрят на функционалността на сърдечносъдовата си система. Заниманията се изпълняват на спининг колело.

   • Power Cycling Power Interval

   Тренировка, проектирана да увеличи способността за поддържане на максимален прием на кислород (VO2 max). Упражнението включва интервал от 30-45 секунди, в които тялото възвръща своята сила, спомагайки за поддържане на сърдечния процес. Заниманията се изпълняват на спининг колело.

   • Power Cycling Power Intro

   Подходяща програма както за начинаещи, така и за напреднали. Тренировката е идеална за изгаряне на мазнини, отслабване и подобряване на функционалността на сърдечносъдовата система. Заниманията се изпълняват на спининг колело.

   • Slim Legs 30’

   Slim Legs 30’ принадлежи към категорията на функционалните тренировки. Това е програма, която използва упражнения със собствена тежест, за да тренира ефикасно долните крайници и да ги стегне.

   • Stretch Pulse

   Тренировките за разтягане са изключително важни за тялото! Ако прекарвате Вашето всекидневие прегърбени зад бюро, Stretch Pulse би възвърнал естествената разтегателна способност на тялото Ви.

   • Tabata

   Всяко упражнение в тренировъчната сесия продължава само четири минути с 20-секунден интервал за почивка. Това е чудесна тренировка за хора, желаещи да подобрят издръжливостта и кондицията си.

   • Total Body Transformation

   Извайва всеки мускул и подобрява изцяло физическото състояние. Използват се щанги и всички налични фитнес аксесоари. Взима максимума от упражненията и от музиката.

   • Vinyasa Yoga

   За разлика от по-статичните класове по йога, където целта е практикуващите да се съсредоточат върху изпълнението на движенията, във Vinyasa Yoga преходите между позициите са приоритетни и изискват изключителна концентрация.

   • Zumba

   Zumba е кардио програма на основата на латино танците. В хореографията си тази групова тренировка включва различни движения от аеробиката и много танцувални стилове от южноамериканската култура – ча-ча, салса, меренге, регетон, фламенко и други.

   • Народни танци

   Всеки разбира значимостта на народните танци – те са метод за отдаване на почит към българската култура и музика. Груповите занятия по народни танци са ефективен начин за изгаряне на калории и поддържане на телесен тонус.

   Включете се и Вие!

   Колективните спортни дейности са нещо естествено още от ранна възраст. Новите групови занятия в Pulse Fitness & Spa предлагат множество опции за всеки! Вижте графика на тренировките и заявете своето посещение още сега на www.pulsefit.bg.

    

   ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА