IE loader

Pulse Fitness & Spa пуска тренировки на живо във Фейсбук страницата си

Pulse Fitness & Spa пуска тренировки на живо във Фейсбук страницата си

Фитнес ентусиастите могат да поддържат форма с топ треньорите на лайфстайл веригата всеки делник от 11ч и от 17ч

Извънредното положение в страната не може и не трябва да ни кара да спираме да живеем активно. Спортът е един от най-добрите стимулатори на имунната система и редовните упражнения са изключително полезни за здравословното състояние на всеки индивид. Текущата ситуация в България и света е причина лесно да съзрем проблем, но ние от Pulse Fitness & Spa предпочетохме да видим възможност. Така започна инициативата 'Тренирай Вкъщи с Pulse Fitness & Spa'

От понеделник до петък от 11ч и от 17ч всеки желаещ може да вземе участие в лайв тренировки с топ треньорите на Pulse Fitness & Spa, провеждащи се на Фейсбук страницата на веригата. Заниманията са разнообразни и от тях може да се възползват хора от всяка възрастова група и пол и то без значение от спортния им стаж. Фитнес аксесоари не се изискват - нужни са само кърпа, постелка и евентуално гирички, които ако нямате вкъщи, можете да заместите с две пластмасови бутилки, пълни с вода или пясък.

'Тренирай вкъщи с Pulse Fitness & Spa' е решението, което лайфстайл веригата предлага на всеки, който иска да избяга от негативните мисли и емоции по време на дългия престой у дома. Благодарение на инициативата не само фитнес ентусиастите няма да губят форма, но и хора, които не са спортували преди, могат да започнат да го правят и по този начин да разнообразят ежедневието си, да подобрят своето настроение и да подсилят имунитета си.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА