IE loader

Pulse Fitness & Spa пуска собствен бранд маратонки съвместно с Runners!

Pulse Fitness & Spa пуска собствен бранд маратонки съвместно с Runners!

20 лв. от цената на всеки чифт ще бъде субсидирана от Pulse Fitness & Spa

През месец март официално бе обявено началото на партньорството между Runners и Pulse Fitness & Spa. Лайфстайл верига номер 1 в България избра именно българския спортен бранд за доставчик на облекла и обувки за своите треньори. Двете компании загатнаха за предстояща изненада за всички активно спортуващи. Днес тя е факт!pulsefit

Pulse Fitness & Spa лансира свой модел маратонки с марката Runners!

Тези спортни обувки ще бъдат перфектният избор както за всекидневен комфорт, така и за интензивни спортни занимания. Какво казват специалистите на Runners: "В модела "Pulse" са интегрирани най-новите и модерни технологии, така че да осигурим възможно най-високо ниво на комфорт и стабилност. Моделът премина всички тестове за здравина и издръжливост в специални лаборатории и качеството му е гарантирано."

С цел повече хора да имат възможност да тренират с най-висок клас обувки, както и да насърчи активния начин на живот, Pulse Fitness & Spa субсидира цената на модела и поема 20 лв! Така крайната цена на всеки чифт е 75 лв. 

Няма значение от къде ще бъдат закупени маратонките: от физически магазин, от сайта на Runners или на място от клуб от веригата Pulse Fitness & Spa.

Изненадите не свършват тук! Към всеки закупен онлайн чифт Runners "Pulse" ще има и безплатен целодневен достъп до всички Pulse Fitness & Spa клубове на територията на София и Пловдив!

Разберете повече тук: www.runners.bg/pulse

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА