IE loader

Pulse Fitness & Spa оборудва залите си с нови уреди за крака

Pulse Fitness & Spa оборудва залите си с нови уреди за крака

Лайфстайл верига номер 1 в България остава вярна на себе си и продължава с постоянните обновления в клубовете

Клубните членове на Pulse Fitness & Spa вече имат възможността да ползват три нови уреда в деня за тренировка на долната част на своите тела. Hack squat, Super squat и Sissy squat машини вече радват посетителите на клубовете. Всички уреди са изработка на първокласната марка за фитнес оборудване – Active Gym.

pulsefit

Hack Squat

Hack squat (хакен клек) машината дава възможност на трениращия да кляка под ъгъл от 45 градуса спрямо земята, следвайки фиксирана траектория, която елиминира стабилизиращите мускули изцяло и дава възможност за тотално съсредоточаване върху антагонистите. От потребителя зависи дали ще постави краката си по-високо, за да акцентира на глутеуса или ще ги сложи по-ниско, за да натоварва повече квадрицепсите. Машината позволява спокойното изпълнение на движението клек, без притеснения от травми и със 100% концентрация върху съкращаването на работещите мускули.

pulsefit

Super Squat

Super squat машината може да се ползва както за преден, така и за стандартен клек. Предният клек е точният избор, ако искате да натоварите повече бедрата си, а ако желаете акцентът да е върху задните части, то задният клек е вашето решение. Тази машина дава възможност и за навеждане напред с тежест, което да тренира задната част на бедрата. При това упражнение обаче трябва да се внимава с избора на тежест и с правилното изпълнение на движението.

pulsefit

Sissy Squat

Sissy squat (сиси клек) машината изолира на 100% квадрицепсите. Ако искате да тренирате бедрата си, изключвайки всички други мускули, опитайте този уред. Sissy squat дава възможност за настройка, която идеално да пасва на потребителя и той да не трябва да мисли за нищо друго, освен за изпълнението на упражнението.

Тези 3 нови причини да посещавате нашите клубове Ви очакват в центровете Pulse Fitness & Spa – веригата, която цени своето семейство от клубни членове и непрестанно се грижи за техния комфорт.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА