IE loader

Pulse Fitness & Spa изпрати исторически уикенд с 9 отворени групови занимания

Pulse Fitness & Spa изпрати исторически уикенд с 9 отворени групови занимания

Стотици фитнес ентусиасти се включиха в тренировки по CUBAtone, Fit ball и съвместните занимания на Pulse Fitness & Spa и Avon Bulgaria

Последният уикенд на януари 2020 ще остане дълго в паметта на стотици спортуващи граждани на София и района. Цели 9 събития със свободен вход бяха организирани от лайфстайл верига номер 1 в България - Pulse Fitness & Spa и дадоха възможност на изключително голям брой граждани да прекарат по най-здравословния начин почивните си дни.

CUBAtone 

Алайн Хернандес, създател на уникалното групово занимание CUBAtone , гостува лично в София по покана на Pulse Fitness & Spa заедно с целия си екип. Алайн проведе 4 CUBAtone мастър класа в клубовете Pulse Fitness & Spa Bulgaria, Pulse Fitness & Spa Mladost, Pulse Fitness & Spa Platinum и Pulse Fitness & Spa West Park. Огромен брой желаещи да тестват този тип тренировка, провеждаща се на фона на афро-кубински, латиноамерикански и карибски ритми, присъстваха на мероприятията. След заниманията посетителите имаха възможността да се снимат с Алайн да поговорят лично с него. Повече от вероятно е г-н Хернандес да се върне отново в България. За повече информация следете страницата ни.

Отворена тренировка с Avon Bulgaria

Заниманията акцентираха върху важността да се грижим както за тялото си, така и за кожата на лицето си. Четирите тренировки бяха водени от топ треньорите на Pulse Fitness Energy Club, Pulse Fitness & Spa West Park, Pulse Fitness & Spa Mladost и Pulse Fitness & Spa Platinum. Присъстващите имаха възможността да се срещнат с дерматолог д-р Димитрина Гулева, която разказа всичко за иновативацията на AVON Protinol. Предстои още една тренировка за лице и тяло с Avon Bulgaria! Тя ще се проведе на 02.02 в Pulse Fitness & Spa Plovdiv и е отворена за всички желаещи да присъстват.

pulsefit

Открита тренировка по Fit Ball

През 2020 продължи започнатата през 2019 традиция за провеждането на открити тренировки на територията на Sofia Ring Mall, организирани съвместно от търговския център, Pulse Fitness & Spa и Intersport Bulgaria. Първото занимание за годината бе по Fit Ball. Невероятните Силвия Христова и Екатерина Христова водиха тренировката, а всички присъстващи спечелиха една абсолютно безплатна тестова седмица в Pulse Fitness Energy Club и ваучер за покупки на стойност 30 лв. от Intersport Bulgaria.

pulsefit
 

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА