IE loader

Pulse Fitness & Spa изпраща поредна успешна година

Pulse Fitness & Spa изпраща поредна успешна година

Лайфстайл верига номер 1 в България с резюме на акцентите за изминалите 365 дни

Безспорно 2019 бе една от най-запомнящите се и изпълнени с позитивни моменти години в историята на Pulse Fitness & Spa.

Една от причините за това са новите и подобрени условия за клубно членство във веригата, които изцяло целят да направят по-удобни и приятни присъединяването и престоя в клуба за всеки. Нововъведенията включват:

  • опция за многократно замразяване на абонамента от страна на клубния член без да се налага плащане за периода на замразяването,
  • лично определяне на продължителността на членството,
  • възможност за целодневно ползване на услугите на клубовете, неограничено във времевия диапазон,
  • възможност за посещаване на всички 7 клуба на територията на град София за клубните членове на веригата в столицата като в близките месеци ще отворят врати нови два софийски клуба и така общият брой на локациите в града ще стане 9.

В допълнение на всички гореспоменати удобства и подобрения на клубното членство, считано от 2019 година всички членове на Pulse Fitness & Spa могат лесно и удобно да заплащат клубната си такса в онлайн платформа, създадена специално с тази цел.

Друг акцент на годината бе увеличаването на броя на клубовете на лайфстайл веригата с две нови локации. Pulse Fitness Energy Club е идеалното място за тренировка за посетителите на Sofia Ring Mall, а Pulse Fitness & Spa Mladost е топ локацията за спорт и отдих в ж.к. ‚Младост‘, която неслучайно получи номинация за награда за най-луксозен фитнес в Източна Европа.

През 2019 година бяха извършени и редица подобрения на текущите клубове Pulse Fitness & Spa, правещи така или иначе красивия интериорен дизайн на обектите още по-модерен и иновативен. Силовите и кардио зоните на клубовете от веригата също бяха обновени и оборудвани с нови и различни съоръжения за аеробни и анаеробни тренировки, произведени от топ брандовете на фитнес индустрията.

Поредното нововъведение за 2019 бе стартирането на гостувания на диджеи в спортните центрове Pulse Fitness & Spa Mladost, Pulse Fitness & Spa Platinum, Pulse Fitness & Spa Bulgaria и Pulse Fitness Energy Club. Уникалната идея дава възможността на трениращите в клубовете да получат мотивация от техно и хип-хоп ритми, пускани на живо от професионалисти - нещо, което се прави за пръв път в България.

Две абсолютно нови за страната групови занимания бяха включени в графиците на Pulse Fitness & Spa през 2019 година. Фит бол съчетава в себе си елементи от йога и пилатес, а Body&abs е интервална тренировка, предназначена за женската аудитория. Други две новости, засягащи груповите занимания, са стартирането на открити тренировки в Sofia Ring Mall и въвеждането на свободен вход за всички ‘мастър клас’ събития на Pulse Fitness & Spa, провеждащи се през уикендите.

През 2019 година лайфстайл веригата взе участие в две инициативи от благотворителен характер – ‘Най-голямото канго скачане в България’, провело се пред НДК и ‘Благотворителен фитнес маратон’ в Pulse Fitness & Spa West Park. През годината бяха организирани и множество походи и кемпове, в които всеки клубен член имаше възможност да се включи.

Pulse Fitness & Spa обнови изцяло сайта си през 2019 година. Така pulsefit.bg може да се похвали с изключително иновативен дизайн и богато съдържание, включващо: информация за всеки клуб от веригата, новини от света на фитнеса и спорта, блог секция, график на групови занимания, обновяван в реално време и още много други. Неслучайно сайтът получи номинация за наградата ‘Сайт на годината‘.

2019 бе годината, в която над 20,000 души решиха да променят своя живот, присъединявайки се към семейството на Pulse Fitness & Spa. Те направиха първата крачка към един по-добър и здравословен лайфстайл, а ние поехме ангажимента да им помогнем да извървят целия път до постигането на пълна удовлетвореност.

През 2019 Pulse Fitness & Spa взе участие в изключително голям брой инициативи, една малка част от които са споменатите тук. Работата на клуба му донесе призовете за ‘Фитнес на годината’ и ‘Най-добър градски СПА център‘. Сега 2020 година идва с пълна сила и лайфстайл верига номер 1 в България е на 100% готова за новите предизвикателства, които настъпващата година носи със себе си. През следващите 366 дни несъмнено предстоят много успешно реализирани проекти и променени към по-добро човешки животи. Това може да е годината, в която и Вие да се погрижите за себе си, присъединявайки се към семейството на Pulse Fitness & Spa – клубът, който не следва тенденциите, а ги налага.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА