IE loader

Pulse Fitness & Spa избра Runners за доставчик на спортни облекла и обувки за своите треньори

Pulse Fitness & Spa избра Runners за доставчик на спортни облекла и обувки за своите треньори

Най-високо качество на най-достъпна цена - ключовият фактор, който стои в основата на партньорството

След обстойно проучване на водещи български и световни марки в сферата на производството на спортни стоки, Pulse Fitness & Spa избра за свой партньор Runners. Българският спортен бранд има над 20-годишна история и напълно е заслужил лидерското си място в предлагането на спортни дрехи и обувки.

Облеклата на марката ще бъдат носени от всички треньори, супервайзъри и бармани на Pulse Fitness & Spa през следващите 2 години! 

В процеса на подбор бяха проведени над 600 тренировки с различни спортни марки. Професионалните треньори на Pulse Fitness & Spa единодушно се спряха именно на продуктите на Runners като най-подходящи и удобни за всички кондиционни тренировки заради своята лекота, удобство и здравина. Това ги прави подходящи както за използване в зала, така и за дейности на открито.

Предимствата на маратонките Runners

За своите първокласни маратонки Runners залага на патентования си дизайн на стелката “Ultra Lite-Foam”, която в съчетание с антибактериалния материал на изработка, допълнителната упора на свода и омекотяването на петата, гарантира стабилността и качеството на продуктите.

Разнообразие от продукти

Runners несъмнено е сред най-предпочитаните български марки за спортни обувки. Също така брандът предлага и спортно облекло, открояващо се с материи от най-високо качество. Не на последно място, наред с комфорта на предлаганите продукти, трябва да подчертаем и модерния дизайн, продиктуван от световните тенденции.

Освен тотален лидер на родния пазар, Runners е бранд, предлаган в над 10 държави по света. Зад него стои млад и мотивиран екип от дизайнери и технолози, които не спират да правят подобрения в моделите си с всяка следваща колекция в името на една единствена цел - да предоставят на хилядите си доволни клиенти възможно най-добрите спортни стоки на най-достъпни цени.

Това далеч не е всичко!

Runners и Pulse Fitness & Spa подготвят нещо сензационно за клиентите си, което ще бъде обявено съвсем скоро! Следете страниците ни и бъдете в час с най-новите тенденции и предложения! Изненадите с нас никога не свършват!

Повече за продуктите Runners може да научите тук:

www.runners.bg

www.instagram.com/runners.bg

www.facebook.com/Runners.bg

pulsefit

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА