IE loader

Pulse Fitness&Spa с грижа за Вашето здраве!

Pulse Fitness&Spa с грижа за Вашето здраве!

Високотехнологични системи на Philips се грижат за комфорта на клубните членове

През последните дни се отчитат опасно високи стойности на замърсяване на въздуха. Нивото на фини прахови частици е в пъти над нормата, което влияе на качеството на живот на всеки от нас! 

Тъй като за екипа на Pulse Fitness&Spa здравето на клиентите е приоритет номер 1, ние започнахме поетапно оборудване на нашите обекти със специализирани системи за пречистване на въздуха, които гарантират възможно най-добра и благоприятна среда за провеждане на тренировка.

В голяма част от клубовете ни разположихме високотехнологични системи с марката Philips за пречистване и освежаване на въздуха. Революционната пречистваща технология от най-висок клас VitaShield IPS, доказано намалява 99,97% от свръхмалките частици с размер до 0,003 микрона (800 пъти по-малки от PM2.5) включително вируси, бактерии, полен и прах. Технологията NanoCloud използва естествен и хигиеничен процес на изпаряване, за да се гарантира ненадмината работа до 600 мл/ч. След като водата се изпари, водната пара става невидима за очите, а по-малките частици имат по-малка способност да пренасят бактерии във въздуха. Тази технология разпространява 99% по-малко бактерии от водещите ултразвукови овлажнители.

Вярваме, че нашите посетители ще се радват освен на изключителната ни материална база, професионалното отношение, разнообразието от услуги, вече и на качеството на въздуха в залите! Защото Вие го заслужавате!

Очакваме Ви! Станете част от отбора!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА