IE loader

Pulse Fitness & SPA по-достъпен от всякога!

Pulse Fitness & SPA по-достъпен от всякога!

Pulse Fitness & SPA стана по-достъпен от всякога!

 

Научете повече за нашите нововъведения с цел Вашето максимално удобство:

 

  •         Сами определяте периода на ползване

 Сами определяте периода на членство, като максималната продължителност е 18 месеца.

При нужда да прекратите членството си преди стандартния период, можете да го направите по всяко време с тримесечно предизвестие и по този начин да определите срока, който сте предвидили да ползвате и заплащате. Клубът гарантира достъпа Ви до обектите за периода, на който отговарят заплатените от Вас вноски.

 

  •        Получавате достъп до всички обекти без оскъпяване

Всеки един от тях гарантирано ще допринесе за вашето разнообразно и интересно прекарване. Сега имате възможност да ползвате всички екстри и различни типове услуги, на който и да е обект в най-близката и удобна за Вас локация БЕЗ допълнително заплащане.

- Силови, кардио и функционални фитнес зони
- Най-добре оборудваните СПА-центрове в София
- Разнообразни Групови занимания /над 100 броя седмично /
- Закрити плувни басейни
- Открити плувен басейни и водни огледала
- Открита кросфит зона с лекоатлетическа пътека
- Диетологични кабиети
- Магазини за хранителни добавки и спортни стоки
 

  •           Без допълнителни ангажиращи гаранции за плащане

Всеки клиент може да предплати три месечни вноски /депозит/ по своята карта при закупуването й, чрез които автоматично поема ангажимент за изплащането на избрания от него период на членство. В този случай, членството може да бъде прекратено във всеки един момент без по-нататъшни ангажименти.

В случай на редовно надлежно заплащане на вноските, депозитът се явява плащане за последните 3 месеца от избрания абонаментен период.

  •        Вие определяте как да плащате

С оглед максималното удобство на нашите членове, ние сме предвидили всички възможни опции за заплащане. Вие избирате начина, който е най-подходящ за Вас:

-  В брой на място в обекта

- Чрез кредитна/дебитна карта на място в обекта

-  Чрез банков превод

-  На каса на Изипей

-  Чрез директен дебит

 

  •         Опция да “замразите” своята карта, когато пожелаете

Имате възможност да отсрочите периода на ползване на Вашето членство при дълго пътуване, здравословни проблеми или други лични причини. Минималният период на замразяване е един месец, максималният три месеца, като при дамите максималния период  е шест месеца. Замразяването на картата не влияе на вашите дължими вноски, а само на периода на ползване, който се отсрочва във времето спрямо вашите нужди и желание.

 

  •         Можете да прекратите, когато пожелаете

Ние сме напълно убедени, че предоставяме най-голямото разнообразие и най-високото качество на услуги в сфертата на фитнес и уелнес услугите у нас. Нашият принцип е, че гарантирано ползвате всичко, за което сте заплатили, но винаги получавате повече, отколкото очаквате. Въпреки това, ако поради някакви причина пожелаете да се откажете от клубното си членство, можете да го направите с подаване на 3-месечно предизвестие на място във Вашия клуб /или предизвестие за моментално прекраяване, в случай, че сте заплатили депозит/

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА