IE loader

Скоро! Pulse Fitness & Spa отваря нов ултрамодерен обект в Mall of Sofia!

Скоро! Pulse Fitness & Spa отваря нов ултрамодерен обект в Mall of Sofia!

Фитнес центърът ще бъде с революционно различен за веригата дизайн

Лайфстайл верига номер 1 в България Pulse Fitness & Spa отваря нов ултрамодерен обект в търговския център Mall of Sofia, на ъгъла на бул. „Александър Стамболийски“ и ул. „Опълченска“. Фитнес центърът ще бъде разположен на площ от над 1600 квадратни метра на две нива и ще е с революционно нов за веригата дизайн. Откриването е съвсем скоро: в началото на предстоящата есен!

Новият обект ще се намира на ниво -1 на Mall of Sofia и ще бъде оборудван с най-модерните уреди от топ брандовете в индустрията: Life Fitness и Active Gym. Предвидени са иновативни зали за групови занимания и атрактивно 5D спининг студио със звукови и визуални ефекти. За удобството на клубните членове е осигурен и безплатен паркинг при посещението на обекта.

Футуристичната визия на Pulse Fitness Mall of Sofia е наистина впечатляваща! Фитнесът с характерните за веригата open space помещения с луксозен дизайн, гарантиращи спокойна тренировка на всички посетители. На ниво 1 на обекта са разположени залите за групови тренировки и силовата зона, а на горния полуетаж – просторна кардио зона и съблекални с всички удобства. По този начин е постигната оптимална функционалност на пространствата.

Pulse Fitness Mall of Sofia е деветият клуб от веригата Pulse Fitness & Spa на територията на столицата. С уникалния си дизайн и функционалност клубът дава категорична заявка не само да затвърди репутацията на бранда, но и успешно да я надгради.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА