IE loader

Pulse Fitness & Spa откри най-новия от клубовете на веригата - Pulse Fitness Energy Club

Pulse Fitness & Spa откри най-новия от клубовете на веригата - Pulse Fitness Energy Club

Събитието събра много известни личности от спортния свят и българския хайлайф

Най-бързоразвиващата се верига фитнес & уелнес клубове в страната  Pulse Fitness & Spa откри официално своя шести обект в столицата – в SOFIA RING MALL – Pulse Fitness  Energy Club.

На елегантното вечерно парти присъства голяма част от столичния елит, като много от гостите коментираха, че за тях това ще е най-удобният Pulse клуб.

Това е първият клуб на веригата  Pulse Fitness &Spa, който не се помещава в собствена сграда, а в голям търговски център, като договорът е сключен за период от 15 години. Изборът на локацията е стратегически, тъй като в последните две години политиката на Sofia Ring Mall се доближава най-много до тази на  Pulse Fitness &Spa  – залага се изключително на спортните активности, грижата за себе си и съчетаването им с многобройни опции за забавление в рамките на едно посещение.

 

pulsefit

“Удобството на клубните членове е основен приоритет за нас. Планирахме този обект с идеята дa им дадем възможност бързо, лесно и удобно да съчетават тренировки в ултрамодерен фитнес клуб с хапване, забавления за децата, шопинг и всички други услуги, които Sofia Ring Mall предлага. За град като София е огромно предимство да имаш възможност да можеш да правиш всичко това на едно място, каквато е и концепцията на Sofia Ring Mall ”- каза по време на събитието Паскал Дойчев, собственикът на веригата лайфстайл клубове.

Благодарности поднесе и изпълнителният директор на  Sofia Ring Mall – Димитриос Папулис. Той благодари на екипите на Pulse Fitness & Spa и Sofia Ring Mall, чиято успешна съвместна работа е причината за бляскавото откриване на новия клуб. Г-н Папулис изтъкна, че той и служителите на Sofia Ring Mall твърдо вярват в здравословния начин на живот и са убедени в успеха на Pulse Fitness Energy Club.

С 2000 квадратни метра “open space” зони, клубът ще очарова посетителите с ултрамодерен интериорен дизайн, който преплита в себе си типичната сурова ърбан стилистика в кросфит зоните с екзотични натурални бамбукови и 3D каменни детайли, игра с елегантно преплетени огледала и екрани в студиата за йога, пилатес и канго, както и най-хитовото във фитнес сферата осветление в спининг зоните – пресечени диодни ленти, които променят своя интензитет, спрямо силата и бързината, с която трениращите въртят своите спининг байкове.

Силовите зони на  Pulse Energy Club  отговарят изцяло на стандартите на веригата, с които клубните членове са свикнали – оборудване с последна генерация фитнес машини и аксесоари от най-добрите в света марки „Life Fitness, “TechnoGym” и най-новото от серия SS19 на нашумялата напоследък сред любителите на фитнеса марка – „Active Gym”.

От луксозната кардио зона пък, трениращите ще имат директна панорамна гледка както към вътрешността на мол-а, така и към планината. Както във всеки друг  Pulse обект и в този ще се набляга на огромното разнообразие от групови занимания, като са предвидени три студия и 100 групови занимания седмично.

Още едно от най-дълго чаканите нововъведения на веригата може да бъде видяно също за пръв път именно тук – ежедневни живи сесии на български и западни DJ по време на най-натоварените тренировъчни часове.

 

pulsefit

Първите желаещи да станат клубни членове получиха по време на събитието своите клубни карти и ще имат възможността първи да опитат абсолютния хит във фитнес индустрията - най-новата система за виртуални тренировки Wexer Virtual Trainer.

——————

Sofia Ring Mall e мол от ново поколение с мисия да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти. Следвайки концепцията за “one-stop-shop” - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, с новия уникален  Pulse Energy Club, търговският център се налага като предпочитана дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на времето на цялото семейство.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА