IE loader

Pulse Fitness & Spa и силните спортисти

Pulse Fitness & Spa и силните спортисти

Хюи Фюри избра Pulse FItness & Spa за първата си тренировка на българска земя

На 27 октомври, в зала Арена Армеец, ще се състои Галавечерта на професионалния бокс, на която Pulse Fitness&Spa е официален партньор! В епическа битка един срещу друг на ринга ще се изправят двама от най-силните боксьори на планетата - Кубрат Пулев и Хюи Фюри. Победителят от мача ще се превърне в претендент за титлата на IBF, която в момента принадлежи на Антъни Джошуа.

Pulse Fitness&Spa бе избран от Хюи Фюри за място, на което да проведе част от подготовката си за големия мач срещу Кубрат Пулев. В компанията на своя баща и личен треньор Питър Фюри, както и надеждата на професионалния бокс при жените - Савана Маршал, Фюри направи закрита тренировка в една от залите на Pulse Fitness&Spa Bulgaria, след което се отдаде на фитнес занимания, в силовата зона на комплекса. Не на последно място уважи и любителите на бокса, като направи по няколко снимки с тях.

Савана Маршал е на 27 години и вече дава сериозен залог под своето име. Тя е световна шампионка при аматьорите до 75 кг през 2012-а, в Китай. На Олимпиадата през 2016, в Рио де Жанейро, стига до полуфинал. Освен това е и единствената, която някога е побеждавала Клариса Шийлдс - двукратна олимпийска и златна медалистка и настояща шампионка на IBF и WBA.

Спортистите покзаха добра форма и заявиха отлична подготовка за съботната вечер на бокса.

„Чудесна база! Чувствам се добре тук и Ви благодаря!“ – сподели Фюри, при напускане на комплекса.

Двама истински силни мъже ще ни покажат своята жажда за победа! 

Вярваме в българския успех и очакваме да станем свидетели на истински спортен спектакъл!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА