IE loader

Pulse Fitness Downtown ОТВОРИ

Pulse Fitness Downtown ОТВОРИ

Най-новият фитнес от топ веригата “Pulse”

Вие поискахте и ние се отзовахме! В сърцето на София днес отвори врати най-новият фитнес от  топ веригата “Pulse” - Pulse Fitness Downtown. Вече не е нужно напускате центъра, за да намерите голяма и добре оборудвана зала, нито да правите компромиси с тренировката си. Pulse Fitness Downtown ви дава всичко нужно за пълноценното поддържане на форма и здравословен начин на живот и то на пъпа на столицата. Клубът се намира в идеалния център - на улица ‚Света София‘ 8, само  на 2 минути пеша от площад ‚Света Неделя‘.

Тук ви очакват 2000кв.м луксозна фитнес зала с над 50 кардио уреда и два пъти повече уреди за силова тренировка от последната селекция на световните лидери във фитнес оборудването – Life Fitness и TechnoGym.

За пръв път в България ще имате възможност да се докоснете до световния хит в груповите занимания - интерактивни тренировки с виртуален треньор!

Иновативните, дизайнерски обзаведени зали за групови занимания в Pulse Fitness Downtown, сред които и интерактивно spinning студио,  ще превърнат клуба в любимото ви място за спорт, забавление и социални контакти.

Независимо дали минавате наблизо, работите и живеете в центъра или просто искате да изчакате час пик да отмине, Pulse Fitness Downtown ще отговори на всички ваши нужди! Pulse Fitness – стани един от нас, ела в отбора!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА