IE loader

Pulse Fitness & Spa Platinum с изцяло ново оборудване в залата за Spinning

Pulse Fitness & Spa Platinum с изцяло ново оборудване в залата за Spinning

Новите Spinning колела от последно поколение и специален мултимедиен екран ще направят преживяването Ви в залата неповторимо

Поредна фитнес иновация в Pulse Fitness & Spa Platinum! Клубът отново доказва своята мисия от самото си основаване - да предоставя винаги повече и повече на клубните членове.

В залата за Spinning вече има чисто нови уреди от последно поколение - BH Duke PTC ProTrainer Cycle. Новите Spinning колела предоставят безброй възможности за по-разнообразни, динамични и ефективни тренировки за максимални резултати и комфорт по време на заниманията.

Специален мултимедиен екран визуализира няколко различни по сложност и натоварване трасета, които да изпълнявате. Всичко това се случва под съпровода на динамична музика и ярки LED светлини, за да усетите адреналина в кръвта си на 100%.

Spinning инструкторите на Pulse Fitness & Spa са преминали специални обучения за този вид групова тренировка. Не се колебайте да опитате нещо ново и различно!

В Pulse Fitness & Spa Platinum посещението е първокласно удоволствие. Без значение дали искате да тренирате, или да релаксирате, Вашето незабравимо изживяване е гарантирано. Посетете ни още сега като се регистрирате тук.

Снимки от Spinning залата на обекта:

pulsefit

pulsefit

pulsefit

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА