IE loader

Зaповядайте в напълно обновения клуб Pulse Fitness & Spa Bulgaria

Зaповядайте в напълно обновения клуб Pulse Fitness & Spa Bulgaria

Подобренията ще направят тренировките още по-приятни за клубните членове

В унисон с желанието ни да дадем максимален комфорт на своите посетители, ние преобразихме доста сериозна част от територията на Pulse Fitness & Spa Bulgaria, защото вярваме, че заслужавате най-доброто!

На разположение на клубните членове е изцяло ново кардио оборудване от световните премиум брандове Life Fitness и Technogym - последен модел стандартни и иновационни curve (извити) пътеки, кростренажори, велоаргометри и бокс станции. Оптимизирана е и тренировъчната зона във фитнес частта. Етаж 3 придоби изцяло нов облик със своята зона  за функционални упражнения и кросфит тренировки - най-голямата зала за групови занимания в България.

 

pulsefit

 

Другото ключово място, което претърпя подобрения е нашият луксозен спа център.  Още една парна баня очаква своите посетители, заедно с красивия огледален бонд, обгръщащ релакс зоните. Стълбището и римските бани са изградени със специален паркет, а зоната около шоковия басейн е покрита с противоплъзгащ декинг, който прави терена по-безопасен за преминаване. Сменена е и настилката на голяма част от подовото пространство. За по-голямото удобство и комфорт на клиентите ни цялата спа част е изолирана с автоматична врата.

 

pulsefit

 

Разширена и реновирана e и рецепцията. Бе подменен почти целият таван, както и настилката на цялата фитнес зона. Осветлението е неангажиращо и въведено, така че да не внася пряка светлина в очите на трениращите.

Реновиран е цялостния интериор, като водещ мотив е усещането за комфорт, в съчетание с функционалност и красота.

 

pulsefit

Вижте повече снимки от клуба тук: https://www.pulsefit.bg/bg/gallery/pulse-fitness-spa-bulgaria

 

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА