IE loader

Събитие като никое друго! Pulse Festival в Grand Hotel Bansko

Събитие като никое друго! Pulse Festival в Grand Hotel Bansko

Спортният кемп ще се проведе в периода 22 – 24 септември

Всички Pulse треньори на едно място, гост изпълнител уникалната Деси Слава, първокласни хотелски условия - това е Pulse Festival

Активни тренировки, съчетани с пълноценна почивка, са най-добрият начин да забравите за ежедневните си тревоги и да изчистите ума си от тях. А когато има и планина в близост, това създава перфектните условия за пълно откъсване от всичко останало. Именно това Ви очаква на Pulse Festival.

Йога, пилатес, народни танци, зумба, P.BoxX, Cross Training, игри, награди, предизвикателства, лекции за здравословно хранене и правилно трениране и още много изненади

Треньорите на Pulse ще се постараят за Вашето пълноценно прекарване през целия уикенд. Събитието ще се проведе в нашия Pulse хотел в Банско - Grand Hotel Bansko - място, на което пълният Ви комфорт е напълно гарантиран. За още по-запомнящо се преживяване към събитието ще присъства и гост-звезда, за която ще Ви информираме допълнително.

Програмата включва ежедневни спортни занимания, поход сред природата и традиционно супер парти за финал. Тук също може да се възползвате от най-големия СПА център в града и клуб от веригата Pulse.

Pulse Festival ще се проведе в периода 22–24 септември. Възползвайте се от супер цената от 399 лв/човек в двойна стая ultra all inclusive!

Местата са ограничени!

Запишете се още днес на място в обектите на Pulse или на номер 0700 44 044pulsefit

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА