IE loader

Pulse Exclusive - Отворени Врати от 22 до 28 Януари

Pulse Exclusive - Отворени Врати от 22 до 28 Януари

Pulse Exclusive е отворен за всички възрасти и нива посетители.

Pulse Exclusive отвори врати в началото на октомври, 2023 година. Обектът се намира до The Mall - само на 1 минута от главния вход на търговския център.

Каним всички желаещи да усетят лично клубната обстановка на отворените врати в обекта от 22 до 28 януари

Това е чудесна възможност за тези, които желаят да се докоснат лично до изяществото и перфекционизма, които стоят зад всеки детайл на ултра модерния център. Тук Ви очакват типичните за марката Pulse просторни фитнес и кардио зони, както и разбира се многообразие от групови занимания.

Гостите на клуба ще имат възможността да се включат в тренировки като йога, пилатес, Cross Functional Bootcamp и P.BoxX. Вижте графика тук.

В посочения период Pulse Exclusive ще бъде отворен за еднократно посещение от всички на възраст поне 18 години. Независимо дали сте начинаещ или опитен спортен ентусиаст, тук ще може максимално да се насладите на последно поколение уреди, просторни тренировъчни помещения и писта на закрито.

Клубът се грижи за уюта и комфорта на своите клиенти, като предлага до 2 часа безплатен паркинг в The Mall.

В допълнение тук може да се възползвате и от протеинов бар с богат асортимент от здравословни продукти и всички нужни аксесоари преди, по време и след спортно занимание.

Фитнесът се намира в ETC, сграда С: бул. “Цариградско шосе“ 115. Заповядайте и се включете в едно уникално изживяване!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА