IE loader

Pulse Exclusive отвори! Новият обект се намира до The Mall.

Pulse Exclusive отвори! Новият обект се намира до The Mall.

Поредна Pulse локация за спортуващите столичани

С Pulse изненадите никога не спират. След като врати отвори обектът Pulse Vitosha ("Симеоновско шосе" 102), дойде ред и на следващия клуб - Pulse Exclusive.

Спортният център е на изключителна локация - до The Mall

Намира се в сграда С на European Trade Center (ETC). Клубните членове ще могат да се възползват от паркинга на търговския център за период до 2 часа безплатно.

Какво Ви очаква в Pulse Exclusive

Може да влезете в клуба както от ниво -3 на The Mall, така и директно през партерен вход. Ще се озовете пред рецепция и дизайнерски протеинов бар с богат асортимент.

Зони в обекта

Силовата зона на клуба разполага с пълна гама оборудване от последната серия на топ бранда Active Gym.

В кардио зоната ще намерите всички популярни уреди за аеробна тренировка - stairmaster, крос тренажор, велоергометри и много други.

В съблекалните на клуба сме предвидили всичко, нужно за максимален комфорт преди и след спортно занимание - сешоари, преси за коса и различни консумативи.

Най-доброто, което може да направите, за да се запознаете с новата ни локация, е да дойдете на място. Всички клубни членове с карти Pulse Gold са добре дошли. Ако не сте член, но желаете да усетите лично клубната обстановка, можете да заявите тур тук: www.pulsefit.bg/workout

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА