IE loader

Над 90 нови обекта за членовете на Pulse Fitness & Spa през месец юни в колаборация с CoolFit

Над 90 нови обекта за членовете на Pulse Fitness & Spa през месец юни в колаборация с CoolFit

Едномесечно партньорство, даващо възможност за огромно разнообразие

Най-мащабният проект във фитнес индустрията у нас за 2022 година стартира на 1 юни! В рамките на един месец членовете на Pulse Fitness & Spa ще имат възможност да посещават цялата партньорска мрежа на бенефит системата CoolFit напълно безплатно. Тя включва над 90 спортни обекта на територията на градовете София и Пловдив, част от които са: Атлетик Фитнес, Spartak Fitness, Gold Fitness, Royal Gym, Academica Gym, Hammer Gym, Perfect Fitness, Komplex Sila и още много други. Пълният списък може да видите тук.

Запознайте се с CoolFit

CoolFit стартира дейност в началото на 2022 година. През последното тримесечие като клиенти към платформата се присъединиха редица водещи компании у нас. Мрежата от обекти, които потребителите могат да посещават, също се разширява постоянно. Достъпът до тях се осъществява изцяло чрез мобилно приложение, което премахва нуждата от пластика. Освен това клиентите на CoolFit получават възможност да ползват онлайн портал за тренировки – на живо и на запис. След стартирането на дейността си, компанията се развива изключително динамично и има амбицията съвсем скоро да се превърне в едноличен лидер на пазара на спортни услуги у нас.

Как може да се включите

До 1 юни клиентите на Pulse Fitness & Spa ще получат имейл, в който ще бъдат информирани как ще се осъществи достъпът до платформата и как ще могат да се възползват от възможността да тренират в партньорската мрежа на CooFit. За да се уверите, че ще получите електронно писмо, може да проверите подадения от вас имейл адрес на рецепция в обектите Pulse Fitness & Spa. Ако пък стартирате клубното си членство след 1 юни, ще получите имейл в деня след началото на абонамента ви. Всички ценови предложения може да видите тук.

Време за нови емоции 

Лятото е идеалният период от годината за разнообразни и нови преживявания. Именно това мотивира партньорството на CoolFit и Pulse Fitness & Spa. Месец юни ще даде възможност на хиляди души да посетят различни обекти, което е поредна добавена стойност за клубните членове на Pulse Fitness & Spa.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА