IE loader

Pulse Bulgaria с нов статут! Първият клуб от веригата става "диамантен"!

Pulse Bulgaria с нов статут! Първият клуб от веригата става "диамантен"!

От 01.12 флагманът на нашия отбор ще е различен и по ниво на достъп

Bulgaria е "алфата" на Pulse клубовете в София. С площ от над 5.500 кв.м., обектът е същински “фитнес град”, отдаден само и единствено на любовта към спорта и пълноценната почивка. Огромната квадратура и разнообразието от предлаганите услуги, както и близостта му до ключови градски артерии, гарантират, че веднъж стъпили тук, няма да поискате да си тръгнете.

Pulse Bulgaria е специален, различен, иновативен, а вече и "диамантен"!

Считано от 01.12 статутът на Pulse Bulgaria официално се променя. Като "диамантен" обект, до него ще се осъществява достъп с индивидуален тип абонамент на преференциална на база на предоставените услуги цена.

Клиентите с диамантен достъп, ще могат да ползват цялата гама услуги в Pulse Bulgaria, включително и закрития ни басейн с 25 метра дължина!

В допълнение ще можете да се възползвате от безплатен преглед и консултация в кинезитерапевтичния ни кабинет и отстъпка от 50% на процедура по избор в масажен център Marina Spa Bulgaria.

Клубните членове ще могат да продължат да посещават всички останали локации в града неограничено. Ако те желаят достъп и до Pulse Bulgaria, ще трябва да обновят своето членство, което могат да направят на място в клуба.*

Pulse Bulgaria - нашият диамантен клуб ви очаква, а иновациите и подобренията в него тепърва предстоят! 

*Промяната не важи за клиенти с предплатен едногодишен абонамент.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА