IE loader

Персонални тренировки с инструктор за 3,30 лв/ден! Pulse го прави възможно!

Персонални тренировки с инструктор за 3,30 лв/ден! Pulse го прави възможно!

Уникална услуга, която ще помогне на всеки да постигне топ форма

Тренировките с инструктор са най-доброто както за начинаещи фитнес ентусиасти, които не знаят какво да правят в залата, така и за напреднали, които имат нужда от допълнителен стимул. Pulse представя услугата Pulse Revolution, чрез която в допълнение към членската такса в клуба, е нужно да заплатите само още 3,30 лв./ден* за неограничен брой занимания с треньор.

Какво прави услугата специална?

Pulse Revolution тренировките се провеждат в специално обособени ВИП зони, в които не е нужно да изчаквате други трениращи и разполагате с цялото внимание на инструктора. Структурата на заниманията се определя според нивото на напредналост, прогресът се следи и записва. Заниманията се провеждат целодневно, а максималният капацитет на ВИП зоната е 9 души.

Защо Pulse Revolution?

Това е възможност да се насладите напълно на услугите в Pulse. Веригата постоянно увеличава броя клубове и екстри. Уредите в Pulse са последно поколение от най-новите серии на топ брандовете в индустрията: Active Gym, Techno Gym и Life Fitness. СПА зоната след фитнес занимание е идеалният начин да разпуснете, а възможностите за релакс в клубните хотели се явява страхотен допълнителен бонус.

Как да заявите?

Включете се в Pulse Revolution още днес с обаждане на номер 0700 44 044 или като заявите на място в обектите Pulse в София, Пловдив и Бургас.

*Цената не включва членство в Pulse.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА