IE loader

Pulse е партньор на Столична община в Програма „Ваканция“

Pulse е партньор на Столична община в Програма „Ваканция“

Pulse се включва със свои треньори в инициативата Програма „Ваканция“

Pulse се включва като партньор в ежегодната инициатива Програма „Ваканция“ на Столична община, дирекция „Спорт и младежки дейности“. Ежегодно инициативата обхваща около 4 000 деца и младежи.

В периода 20 юни – 31 юли 2023 г. за ученици и младежи на възраст от 6 до 29 години ще има осигурен свободен достъп до безплатни занимания със спорт и изкуства в различни точки на София. Официалното откриване на Програма "Ваканция" е на 19 юни 2023 г. на терените на спортен комплекс "Спортна София 2000", парк "Възраждане" от 10:30 ч.

Част от нашите треньори ще правят по три тренировки на открито всяка седмица заедно с участниците от инициативата. Така ще покажем колко полезно, интересно и забавно може да бъде спортното занимание в правилната среда и с правилните треньори.

По Програма „Ваканция“ ще има открити тренировки в парк "Заимов" от 30 юни до 31 юли 2023 г.:

Всеки петък – от 18:00 до 19:00 ч.

Крум Томов ще прави функционална тренировка- кондиционна програма, която съчетава специално подбрани упражнения за тренировка на цялото тяло. Заниманието подобрява общата физическа форма и координация. Повишава аеробната издръжливост на мускулите и забързва метаболизма.

Всяка събота – от 11:00 до 12:00 ч.

Галя Рибарова ще прави ABSolutely Perfect LEGS. Тренировката се грижи за извайването на всеки мускул в тези зони за постигане на перфектни резултати! Програмата включва 20-минутна тренировка за крака и 20-минутна тренировка за корем.

Всяка събота – от 12:00 до 13:00 ч.

Виктория Тодорова ще прави Zumba - кардио програма на основата на латино танците. По време на една тренировка се изпълняват аеробни движения на фона на редуващи се бързи и бавни музикални ритми.

Всички ученици и младежи са добре дошли! Приканваме родителите да доведат децата си и нека заедно да прекараме един активен месец!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА