IE loader

Покани приятел и спечели - специално предложение от Pulse

Покани приятел и спечели - специално предложение от Pulse

Награди ще има и за двамата приятели!

Ако си клубен член на Pulse или твой приятел е клиент на веригата, тази оферта е за теб! Кампанията "Покани приятел и спечели" предвижда супер награди както за клиенти на Pulse, така и техните близки.

Всеки клубен член, който покани приятел, ще може да се възползва от месец бонус още през следващия месец, ако приятелят стане клиент на веригата!*

Важи за неограничен брой приятели като за всеки един, който спази условието, ще получите по един месец бонус.

Награда е предвидена и за госта на Pulse, ако той се присъедини към клуба - 1 тренировка с персонален треньор и специален сегментен анализ, който показва текущото физическото състояние. 

Как да се възползваш?

Възможните начини да заявиш посещението са 3: на място в който и да е клуб от веригата в градовете София или Пловдив, на телефон 0700 44 044 или през мобилното ни приложение. Ето как:

  • Отворете мобилното приложение на Pulse – MyPulseFit
  • Натиснете "Изпращане на покана"
  • Изберете начина, по който поканата да бъде пратена както и хората, които желаете да я получат
  • Вашите приятели ще получат линк, който ще ги отведе в приложението и при успешно заявяване на посещение това ще бъде отразено във Вашия профил

Добре дошли са всички, които търсят нови тренировъчни предизвикателства и супер награди. Очакваме Ви!

*Важи само за активни клиенти от 1 или повече месеца. Важи само за приятели на активните клиенти на Pulse, които не са били членове и не са посещавали обект от веригата през последните 6 или повече месеца!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА