IE loader

Поход до Черни връх с Георгиос Сърбинов

Поход до Черни връх с Георгиос Сърбинов

Да изкачим най-високата точка на Витоша заедно на 29.05

Pulse Fitness & Spa Ви кани на още един тонизиращ поход сред природата до Черни връх, воден от Георгиос Сърбинов!

Черни връх е най-високата точка на Витоша. Надморската му височина е 2290 м, с което планината се нарежда на четвърто място по височина в България.
Включете се, за да се насладите на много позитивни емоции, нови запознанства и разтоварващо фитнес занимание. Доведете Ваш приятел и нека изкачим най-високия връх на Витоша и се забавляваме заедно.

Събитието ще се проведе на 29 май.

Походът започва точно в 07:00 от Воденицата, откъдето участниците ще се придвижат до Бай Кръстьо и до хижа Алеко. В 10:00ч. пред хижа Алеко могат да се присъединят и всички останали от групата.

На върха Ви очакват прекрасна гледка и лека тонизираща тренировка. След това водещият - Георгиос Сърбинов, ще разкаже за своя опит в планината, тренировките, храненето, възстановяването и кои са нещата, които го мотивират.

Разбира се, тези от Вас, които искат, могат да поседнат в любимата за мнозина чайна на заслон Черни връх и да се насладят на красотата на природата.

Георгиос препоръчва и споделя:

„Целта на това събитие, е да Ви покажа МОЯ дом, ВАШИЯ дом, НАШИЯТ дом - ПРИРОДАТА! Искам повече хора да опознаят така наречения природосъобразен начин на живот и да разберат какво е спорт и какви са ползите от него.“

Георгиос няма търпение! Същото се отнася и за целия екип на Pulse Fitness & Spa. Всички са добре дошли на нашия поход! Подгответе се добре, вземете си резервен комплект дрехи, удобни и подходящи за изкачване обувки и вода. И, естествено, задължително е да си сложите усмивките!

 

 

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА