IE loader

Бъди Happy, дори и в най-горещите дни в София с „Pulse Beaches”

Бъди Happy, дори и в най-горещите дни в София с „Pulse Beaches”

Заповядай на външния басейн или на водните огледала! Безплатно за клубни членове!

Търсиш най-добрия плаж в София? Търсиш най-доброто решение за горещите летни дни? Ние от „Pulse Fitness&Spa” сме тук, за да ти го дадем при това напълно безплатно за всички клубни членове. Специално за лятото създадохме „Pulse Beaches” - едни от най-прохладните точки в Столицата.

Външен басейн Pulse Beach West Park (бул. Д-р Петър Дертлиев 60)

Със своите 25 метра дължина, и 1.6 / 1.8 метра дълбочина съоръжението е идеално както за непринудена почивка в горещите летни дни, така и за съревнования по кроул. За тези, които търсят уединение и тотален релакс, на разположение е плаж с десетки шезлонги, легла и пуфове, както и бар на басейна, от които можете да си поръчвате целодневно безалкохолни и алкохолни коктейли, снакове, био сандвичи и плодове.

плаж в софия

Събери тен и на водните ни огледала в “Pulse Fitness & Spa Bulgaria” и “Pulse Fitness & Spa Platinum”

Любителите на красивия бронзов загар ще оценят модерните ни „водни огледала” с високо удобните шезлонги, лежащи като че ли върху самата вода. Всъщност това са специално изградени външни шезлонги, поставени върху водни платформи, наподобяващи салове. Така нареченото „водно огледало“ отразява слънчевата светлина и по този начин предоставя по-равномерно оформен тен, а естествената разхлаждаща способност на водата превръща това изживяване в истински летен разкош.

Забрави за тежките жеги през летните месеци. Бъди Happy, дори и в най-горещите дни в София с „Pulse Beaches”. Безплатен достъп за всички клубни членове! За повече информация – тел. 0700 44 044

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА