IE loader

Велошествие „За по-чист въздух“ и P.BoxX на открито с Дани Илиев

Велошествие „За по-чист въздух“ и P.BoxX на открито с Дани Илиев

Спортни звезди повеждат в неделя Велошествие за по-чист въздух в София

Редица популярни спортни личности ще поведат колоната на традиционното Велошествие „За по-чист въздух“ тази неделя. Стартът е точно в 11 ч. по маршрут от Народно събрание през Орлов мост покрай Перловската река до НДК и след това по бул. Витоша до входа на Южния парк. Там, на голямата поляна, е предвиден колоритен спортен празник с много атракции, детски надпревари, викторини с награди, усмивки и забавления.

Събитието се организира от „София – Европейска столица на спорта“, Център за градска мобилност и Столична община. Сборният пункт пред главния вход на Народно събрание ще бъде отворен в 10.00 ч., за да може всеки участник да получи фланелка и стартов номер, с който после би могъл да се включи в многото томболи с награди в Южния парк.

Освен въртенето на педали е предвидено и P.BoxX фитнес занимание, което ще бъде водено от един от  топ треньорите на Pulse Fitness & Spa - Даниел Илиев . Тренировката съчетава елементи от бойните изкуства, силови упражнения и движения за експлозивност, повечето от които се изпълняват върху специална платформа. Гарантирани са стотици изгорени калории. Всеки, който желае, може да се включи в тренировката, която ще се проведе веднага след откриването на Велошествието. Pulse Fitness & Spa ще раздаде, под формата на игра „Колелото на късмета“, награди на стойност над 10 000лв на всички участници.

Времето ще е прекрасно! Грабвайте колелото, маратонките и ви очакваме!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА