IE loader

P.BoxX Camp с Даниел Илиев и Теодор Николов

P.BoxX Camp с Даниел Илиев и Теодор Николов

Ultra All Inclusive преживяване в Grand Hotel Bansko

Включете се в едно незабравимо преживяване – P.BoxX Camp от 10 до 12 юни с двама от топ треньорите на Pulse Fitness & Spa – Даниел Илиев и Теодор Николов.

Добре дошли са както клубни членове, така и хора, които все още не са част от семейството на Pulse Fitness & Spa.

P.BoxX e авторско фитнес занимание на веригата - интензивна кондиционна програма, по време на която се работи за физическа форма и координация. Повишават се балансът и издръжливостта и се придобиват различни технически умения. P.BoxX комбинира в себе си най-доброто от света на груповите занимания!

По време на спортния лагер ще се проведат разнообразни тренировки, съсредоточени върху постигането на максимални резултати. Освен ежедневни фитнес занимания, програмата включва спа релакс, разходка сред природата и много позитивни емоции. Разбира се, подготвили сме Ви и парти за финал!

Събитието ще се проведе в луксозния Grand Hotel Bansko, а участниците ще могат да се насладят на първокласно Ultra All Inclusive обслужване, което ще допринесе за уникалното им преживяване.

Предизвикайте себе си, тренирайте и релаксирайте в лайфстайл верига номер 1 – Pulse Fitness & Spa. Съчетайте активния начин на живот с първокласното настаняване в Grand Hotel Bansko!

Цена на човек в двойна стая - 238 лева - Ultra All Inclusive. Запишете се на рецепция на който и да от обектите!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА