IE loader

P.BoxX под открито небе в Business Park Sofia - вход свободен!

P.BoxX под открито небе в Business Park Sofia - вход свободен!

Заниманията ще се състоят ежеседмично до края на септември

Pulse и Business Park Sofia си подават ръка в обща инициатива. Каним всички спортни ентусиасти, които желаят да тренират с топ инструкторите на Pulse, на открити P.BoxX тренировки в най-големия офис парк в Централна и Източна Европа.

Заниманията са с вход свободен и ще се провеждат ежеседмично до края на месец септември 2023 година

Първата тренировка ще се състои на 30.08 и ще бъде водена от Костадин Малинов - един от най-популярните инструктори на лайфстайл верига номер 1.

График на заниманията:

  • 05.09, 18:30 часа
  • 13.09, 18:30 часа
  • 20.09, 18:30 часа
  • 27.09, 18:30 часа

Локацията на спортните активности ще бъде площта над езерото, до Сграда 7 в Бизнес Парк София. Вижте на картата.

Повече за P.BoxX:

P.BoxX е авторска групова тренировка, зад която стоят най-добрите треньори на Pulse. Упражненията, които са включени в заниманието, са внимателно подбрани и позволяват адаптация към всяко ниво на спортен опит на участниците. Движенията се изпълняват на специална платформа, която абсорбира натиска, редуцирайки риска от травми до абсолютен минимум. P.BoxX дава възможност за безопасно изпълнение както на кондиционни, така и на силови движения.

Тренировките не изискват предварителна подготовка и всеки е добре дошъл. Вземете със себе си разхлаждаща напитка, облечете се удобно и заповядайте, за да спортуваме и да се забавляваме заедно!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА