IE loader

Outdoor CrossFit с Владимир Станковски

Outdoor CrossFit с Владимир Станковски

Заповядайте на Outdoor CrossFit и посетете най-голямата външна зона за тренировки в България.

Започнете уикенда ударно с тренировка по Outdoor CrossFit с Владимир Станковски!

CrossFit е тренировка за сила и подобряване на кондицията, която се състои от функционални движения с високо ниво на интензивност. Упражненията, които се изпълняват, са част от ежедневието. Някои от тях са клякане, дърпане, бутане и други.  Те спомагат за натрупване на мускулна сила, завишаване на издръжливостта, пъргавината, баланса и гъвкавостта. Тренировката включва най-различни аксесоари - пудовки, дъмбели, щанги, въжета и собствено тегло.

Без значение от тренировъчното ниво, груповото занимание по Outdoor CrossFit е идеално за всеки. Треньорът се съобразява с физическата подготовка на всеки един от участниците и базира упражненията индивидуално. Ако сте начинаещ, за Вас ще бъдат изготвени повече упражнения на базисно ниво. За напредналите същите тези упражнения ще бъдат с повече тежести. За Владимир Станковски най-важни са както безопасността и ефикасността, така и цялостното забавление на посетителите.

Събитието ще се проведе на 30.10 от 10:00 ч. на външната открита CrossFit зона на Pulse Fitness & Spa West Park. Това е най-голямата открита тренировъчна площадка в България. Възползвайте се от голямото разнообразие на уреди и аксесоари.

Входът е свободен! Очакваме Ви!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА