IE loader

През целия месец април: отворени врати за всички над 60 години!

През целия месец април: отворени врати за всички над 60 години!

Pulse Fitness & Spa приветства хората в зряла възраст, които желаят да посещават клубовете

Пролетта е вече тук, а с нея идва време и за промяна в начина ни на живот. Доказано е, че спортът носи здраве и щастие на хората, които го практикуват! Това се отнася за представителите на всички възрастови групи.

По последни проучвания 96% от хората над 60 години не извършват никаква физическа дейност, докато СЗО препоръчва поне 30 минути движение всеки ден. Рисковете от обездвижването са известни на всички. Те включват: сърдечно-съдови заболявания, намалена циркулация на кръвта, загуба на сила и концентрация и още много други. 

Pulse Fitness & Spa застава зад хората на възраст над 60 години и отваря вратите си за тях през целия месец април

Тези, които отговарят на възрастовия критерий, могат да посещават спортните центрове от веригата неограничен брой пъти в рамките на месеца! Инициативата важи за градовете София и Пловдив.

Предварително записване не е нужно! Ако отговаряте на условието, просто заповядайте на място и се насладете на своя престой!

Това ще е първият досег на много хора с услугите, които клубът предлага: фитнес, групови занимания и спа, но никой не трябва да чувства притеснение. На място ще има човек, който да отговори на всички въпроси на посетителите, за да може те да се почувстват като у дома си.

До какво получавате достъп

Фитнес зоните на обектите разполагат с десетки удобни уреди на световнопризнати брандове. По-голямата част от тях имат инструкции, а ако все пак възникнат въпроси, нашите професионални треньори ще бъдат на разположение. Повече информация за фитнесите може да получите тук: ЛИНК

Спа зоните ще очароват посетителите с разнообразие от съоръжения за успокоение на тялото и духа. Част от тях включват: парна баня, сауна, джакузи, термо лежанки, шоков басейн и много други. Повече информация за спа зоните може да получите тук: ЛИНК

Груповите занимания са перфектни за хора, които нямат спортен стаж. Те са водени от инструктори с богат опит, които подхождат индивидуално към всеки един участник. Най-популярните тренировки включват: P.BoxX, Зумба, народни танци, Cross Training и Kangoo Jumps. Повече информация за груповите занимания може да получите тук: ЛИНК

Пристъпете напред към новия Ви начин на живот!

Pulse Fitness & Spa Ви очаква! Ако желаете да останете наш клубен член и след месец април, може да се възползвате от преференциални условия с клубното членство "60+".

Цена: 39 лв/месец за карта, даваща достъп до всички обекти в съответния град (София или Пловдив). Този вид абонамент позволява вход до 16ч., като продължителността на престоя зависи от самия трениращ и може да продължи и след посочения час. 

Заповядайте на място, ако сте готови за първото си посещение или разберете повече на телефон 0700 44 044 или в нашата интернет страница: www.pulsefit.bg 

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА