IE loader

Островно приключение - спорт и екзотика

Островно приключение - спорт и екзотика

Включи се в едно незабравимо преживяване на остров Джерба

Включи се в едно незабравимо преживяване, организирано от Ekvator.bg и Pulse Fitness & Spa - Кемп на остров Джерба, Тунис! Треньорите Марчо Марков и Александър Ангелов ще се погрижат за тонизиращите тренировки в хотел Welcome Meridiana Resort and Thalasso 4*!

Добре дошли са както клубни членове на Pulse Fitness & Spa, така и хора, които все още не са част от веригата. Може да се запишете на рецепция на който и да е от обектите.

Хотелът Welcome Meridiana Resort and Thalasso 4* е разположен върху обширна зелена площ и директно върху плажната ивица в сърцето на туристическата зона на остров Джерба. Хотелът предлага спиращи дъха гледка към морето и висококачествена храна. На разположение са много спортни и развлекателни дейности.

Остров Джерба (Djerba) е най-големият остров на Северна Африка с площ 514 кв.м, прилежащ към Тунис. Островът е известна туристическа дестинация, която ривлича туристите с чистите си пясъчни плажове, красивите хотели (много от които в традиционен стил), изобилието от ресторанти и места за развлечения. На острова има множество селца и малки градчета, които са разположени не далеч едно от друго.

Вече виждаш себе си в този рай, нали?

Повече информация: на рецепция в нашите клубове или на 0700 44 044!

По време на кемпа те очакват ежедневни фитнес занимания - както кардио, така и силови, плаж, разходки, слънчеви лъчи и добро настроение. Освен всичко това, приключението вклюва тур с камили в туристическата зона и район Лагуна, по време на който ще можеш да се насладиш на изживяване в арабски стил, ще откриеш обкръжаващата среда и ще видиш как живеят местните жители.

За да направим приключението ти още по-екзотично, сме ти подготвили пиратски круиз „Фламингов остров“, който обещава един забавен средиземноморски ден. Какво те очаква там? Пиратски кораб на фона на музикален съпровод на брега. Ще има достатъчно време за плуване и шнорхелинг. Като допълнение е включена и вкусна храна. Накратко, обещава се страхотно приключение върху вълни!
На борда на реплика на пиратски кораб, приключението започва с момента на отплаване - наблюдавай шоу със саби и ножове или се отдай на риболов, пътувайки към Фламинговия остров. Гледките, които те очакват са специални: бял пясък, сламени колиби и плитки синьо-зелени води. Само корабът да пусне котва и можеш да правиш каквото желаеш – да плуваш, да се разположиш на брега, или да изпиеш напитка на сянка, докато ритмите на местни островни музиканти те забавляват. Следва обяд с включени безалкохолни напитки, след което отново ще можеш да поплуваш преди обратния път. 

И това са само час от нещата, които сме ти подготвили за едно наистина неповторимо изживяване! 

Цената е на човек в ЛЕВА и включва:
• Самолетен билет България – Джерба – България, с включени летищни такси;
• Трансфери летище – хотел – летище;
• Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
• 7 нощувки на база All Inclusive, в избраният хотел;
• Целодневна екскурзия - Пиратски круиз „Фламингов остров“;
• Полудневна екскурзия - Джерба – тур с камили;
• Пакет организирани тренировки, с професионален треньор от Pulse Fitness;
• ПAKET ЗА МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ;
• Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от Евроинс, с покрит риск за COVID-19;
• Застраховка отмяна на пътуване с Евроинс с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване;
• Представител на туроператора.

Полетно разписание (подлежи на препотвърждение)

Авиокомпания: European Air Charter

София – Джерба: / 08:15 - 08:45 ч.
Джерба – София: 09:45 - 14:20 ч.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА