IE loader

Обединени за децата: 24-часово благотворително състезание по гребане на тренажор

Обединени за децата: 24-часово благотворително състезание по гребане на тренажор

„Да изградим заедно новата конна база ‘‘Ахил‘‘

Атлети, състезатели от различни спортове и популярни личности обединяват усилия в импровизирано състезание по гребане на тренажор с благотворителна цел в деня на детето на 01.06 в Пулс Платинум.

На 1 юни атлети, състезатели от различни спортове и популярни личности ще обединят усилията си в импровизирано състезание по гребане на тренажор в залата на Пулс Платинум.

Всички те застават зад благотворителната кауза, подкрепена от фондация „С любов към теб“, с цел набиране на средства за изграждане на конна база за деца с двигателни и умствени дефицити.
Спортното мероприятие ще продължи 24 часа, през които над десет отбора ще се стремят да изминат максимално разстояние на гребен тренажор. През това време залата ще бъде отворена за всички, желаещи да подкрепят атлетите и благотворителната кауза.

Повече за каузата:


„Да изградим заедно новата конна база ‘‘Ахил‘‘
„Новата конна база ще бъде любимо място за провеждане на творчески мероприятия, събития и изложби. Заедно ще играят, творят и ще се забавляват деца с и без специални потребности, за да се опознават, общуват и социализират.

По този начин ще покажем, че различното не е опасно – всички деца се усмихват на един език!

Убедени сме, че тези срещи ще помогнат много за преодоляване на социалните стигми, изграждане на приемане и уважение към различните и улесняване на процеса на тяхното приобщаване в детската градина, училището и обществото като цяло. ‘‘

На място ще бъде поставена специална кутия за дарения, която ще бъде разпечатана след края на състезанието в присъствието на представители на фондацията. Събраните средства ще бъдат използвани за изграждането на конна база „Ахил“, предназначена за деца с двигателни и умствени дефицити.

Нашите състезатели и децата които ще посещават конна база Ахил имат нужда от вашата подкрепа и помощ.

 

Очакваме ви на 01.06 от 14:00ч. за старта, както и през цялото време до финала на 02.06 в 14:00ч.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА