IE loader

Ново в Pulse Fitness & Spa: Зарядни станции за електромобили

Ново в Pulse Fitness & Spa: Зарядни станции за електромобили

ABB Terra DC позволява зареждане на 100 км за 4 минути в зависимост от превозното средство

Pulse Fitness & Spa започна изграждането на зарядни станции за електромобили на всички фитнеси с паркинг на веригата. За целта се използват услугите на най-добрите производители в бранша: ABB.

Швейцарската компания оперира в над 100 държави и е удостоена с наградата Глобален лидер в електрическата мобилност.

Зарядните станции, които ще бъдат инсталирани на паркингите на Pulse Fitness & Spa, ще бъдат от най-висок клас: ABB Terra DC. Те са предназначени за бързо и удобно зареждане на всички модели електрически превозни средства. 

За първи път в София!
Мощността на зарядните станции за елекромобили, които Pulse Fitness & Spa ще изгражда на територията на своите паркинги, е с впечатляващите до 120 KW!

Това предоставя възможността за зареждане на 100 км за 4 минути в зависимост от превозното средство.

Pulse Fitness & Spa избра за оператор на услугата Fines Charging. За максимално удобство на нашите клиенти плащанията ще се извършват чрез мобилното им приложение.

Изграждането на първата от зарядните станции за електромобили на лайфстайл веригата вече започна. Тя ще бъде инсталирана на паркинга на Pulse Fitness & Spa Bulgaria. Очаквайте съвсем скоро нейното откриване и подробности относно изграждане на останалите ABB Terra DC зарядни станции.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА