IE loader

Нови уреди от последно поколение в обектите на Pulse

Нови уреди от последно поколение в обектите на Pulse

Първият спортен клуб в България с уреди на марката Total Gym

Обектите на Pulse ще се сдобият с най-високия клас фитнес уреди на марката Total Gym. До 13 януари в клубовете Bulgaria, Mladost и Energy Club ще бъдат разположени уникалните по рода си Total Gym ELEVATE Row™ и Total Gym ELEVATE Encompass™.

Двата изключителни уреда, които ще бъдат на разположение на клубните членове, натоварват всички мускулни групи и са подходящи както за напреднали, така и за напълно начинаещи. Те присъстват в залите на едни от най-големите фитнеси в Европа и Америка и са неизменна част от тренировката на хиляди хора.

Total Gym ELEVATE Row™ имитира движенията на гребане с кану. Уредът използва собственото тегло на трениращия за по-висока ефективност от упражненията. Това е кардио машина, включваща силови елементи, която не натоварва ставите и е лесна за използване. Подходяща както за изгаряне на мазнини, така и за натрупване на мускулна маса.

pulsefit

Total Gym ELEVATE Encompass™ предлага функционална тренировъчна система, която осигурява комплексно натоварване, събрано в една лесна за използване машина. Уредът работи под наклон, разчитайки на телесното тегло. С него ще повишите своята сила, издръжливост и баланс. Подходящ е и за изпълнението на пилатес упражнения. 

pulsefit

Това е поредната фитнес иновация в обектите на Pulse! С нея отново доказваме, че нашата мисия е да предоставим повече и най-доброто на своите клубни членове!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА