IE loader

Нови групови занимания по спининг с Наташа Радуканова

Нови групови занимания по спининг с Наташа Радуканова

Тренировките ще се провеждат в Pulse Fitness & Spa Bulgaria

Наташа Радуканова е сертифициран спининг инструктор от „Spinning Club”, Ohio и вицешампион по лека атлетика за девойки старша възраст. Тя е дългогодишен треньор, който вдъхновява за постигането на по-добри резултати.  

„Когато хората тренират в група, се създават приятелства, полезни контакти, има състезателен характер. Кой ще направи повече упражнения или по-бързи движения.“ – казва Наташа.

От груповата тренировка по спининг можем да очакваме балансирано натоварване и интензивна хореография. Заниманието се провежда на фона на мотивираща музика, която дава допълнителен стимул за ефективнo и тонизиращo раздвижване. Приятната умора и разтоварването от динамичното ежедневие са сигурен резултат в края на всеки спининг клас.

Личният пример, добрата комуникация, положителната енергия и доверието са неизменна част от всяка групова тренировка с Наташа Радуканова.

Въпреки интензивното натоварване, характерно за спининга, той е подходящ за хора от всякаква възраст и физическа форма.

Къде се провеждат заниманията по спининг с Наташа Радуканова:                                   

  • Вторник и четвъртък от 19ч в Pulse Fitness & Spa Bulgaria /бул. „България“ 132/

Все още не сте клубен член, а желаете да сте част от семейството на Pulse Fitness & Spa? Заявете своето посещение тук: www.pulsefit.bg/workout

 

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА