IE loader

Нови групови занимания по кикбокс с многократния шампион Борислав Ангелов

Нови групови занимания по кикбокс с многократния шампион Борислав Ангелов

Класовете ще се провеждат в Pulse Fitness & Spa Bulgaria

Лилав колан по бразилско джиу-джицу, европейски вицешампион по ММА, 5-кратен ММА шампион на България, многократен балкански шампион по бразилско джиу-джицу и 2-кратен републикански шампион по муай-тай. Това е Борислав Ангелов!

Разговаряме с Боби, който Ви очаква всеки вторник и четвъртък от 18:30ч в Pulse Fitness & Spa Bulgaria

- Как се стигна до присъединяването ти към екипа на Pulse Fitness & Spa?

Pulse Fitness & Spa е верига фитнеси номер 1 в страната! Хората тук са готини и много ми се работи именно с такива. Всички са свежи и имат много идеи. 

- Защо препоръчваш на хората да тренират в група?

В група се работи по-лесно. По-социално е и има нови запознанства. Изключително приятно и естествено е да се спортува колективно. 

- Към кого са насочени заниманията по кикбокс под твое ръководство?

Към абсолютно всички. Бойните спортове тренират и духа, и характера. Те учат на самодисциплина и всеки човек може да ги практикува, без значение от спортния си стаж.

- Какво прави твойте групови тренировки специални и различни?

Самото настроение, в което тренираме, е изключително приповдигнато. Това е най-важното. Дори заниманията да са в група, винаги има индивидуален подход. Обръща се внимание както на начинаещите, така и на напредналите. Никой не е пренебрегнат и всички са удовлетворени в края на заниманието.

- Какво се натоварва физически в тренировките по кикбокс?

Абсолютно цялото тяло се тренира – както изометрично, така и аеробно. Това е изключително завършен тип тренировка.

- Ако някой все още се колебае дали да се присъедини към заниманията, водени от теб, как би го мотивирал?

Най-добре е хората да пробват, за да разберат дали кикбоксът е за тях. Няма обаче как да знаете, ако никога не опитате. Ако искате да разберете на какво ниво сте физически и психически, просто елате. Всеки вторник и четвъртък от 18:30ч в Pulse Fitness & Spa Bulgaria. Аз ще бъда там!

Все още не сте клубен член, а желаете да сте част от заниманията с Боби? Заявете своето посещение тук: www.pulsefit.bg/workout

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА