IE loader

Pulse с 9 нови вида йога от 01.08

Pulse с 9 нови вида йога от 01.08

Pulse Yoga - Вашият оазис на душевен покой в София!

Съчетавайки древната йога със съвременния подход, Ви представяме 9 уникални практики, които ще Ви впечатлят. Нашата цел е да Ви вдъхновим да намерите вътрешната си хармония и сила.

 

Присъединете се към нас и открийте новата йога точка в София, където всички са добре дошли!

 

Видовете занимания:

  • Ashtanga Yoga - Динамичен стил, който подпомага кръвообращението и енергийния поток в тялото, като укрепва мускулатурата и подобрява осанката. Подходяща е за хора с желание за физическо предизвикателство и баланс между тяло и ум.

  • YogaLates - Комбинация от йога и пилатес. Програмата заздравява и тонизира тялото. Тази практика предлага съчетание от движения и упражнения, които подобряват гъвкавостта и коремните мускули.

  • Йога за всички - Класическа йога, подходяща за всички възрасти и физически форми. Тя съчетава движения с дълбоко дишане и медитация, за да помогне на практикуващите да открият хармония и свързаност със себе си.

pulsefit

  • Антистрес Йога - Орфеевото пеене в антистрес йога подобрява енергийните центрове, зарежда аурата и подпомага творческия потенциал. Тази практика предоставя освобождаващ и пречистващ ефект, като комбинира звуци със специални упражнения за тяло и дихание.

  • Йога за Отслабване - Фокусира се върху вибрациите на тялото и съзнанието. Практикувайки йога за отслабване, тялото и умът се хармонизират, допринасяйки за постигане на по-здрав и с балансиран начин на живот.

  • Power Yoga - Комбинира асани за укрепване и разтягане на мускулите. Това подобрява издръжливостта и тонуса на тялото, като същевременно предоставя релаксация и енергия. Power Yoga е подходяща за хора, търсещи физическо предизвикателство и подобряване на формата си.

  • P.BoxX Yoga - Програма, създадена специално за всички спортуващи в сферата на бодибилдинга. Практиката се състои предимно в разтягане, което спомага за освобождаване на ума и тялото след натоварена тренировка.

pulsefit

  • Stretching – Програмата подобрява гъвкавостта на тялото и се свързва с менталните процеси. Тя помага на участващите да се почувстват по-свързани с тялото си, като развива основите на физическото и духовното благополучие.

  • Йога за Начинаещи – Класът се фокусира върху дишането, движението и вниманието, като предлага основата за физическо и духовно развитие.

Освен клубните членове, всеки външен посетител също може да се включи в Йога преживяванията срещу 15 лв. вход. 

Предварителното записване се осъществява чрез мобилното приложение на Pulse. Повече може да разберете ТУК.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА