IE loader

Myzone - Уникалният фитнес аксесоар вече е наличен и в България

Myzone - Уникалният фитнес аксесоар вече е наличен и в България

Тракерът е достъпен при преференциално условия за членовете на Pulse до 30 юни

Един от най-иновативните фитнес аксесоари в световен мащаб – Myzone – вече е наличен и за българските спортни ентусиасти, благодарение на Pulse. Myzone следи прогреса, свързва потребителите и показва кога е постигната най-добра резултатност от натоварването. С цел да повиши мотивацията и да възнагради усилията на клиентите си, Pulse прави достъпен Myzone за своите клубни членове.

За Myzone

pulsefit

Myzone е водещ технологичен инструмент за проследяване на прогреса. Устройството може да се носи на 3 места: на китката, на ръката или на торса. Той е изключително полезен за отчитането на резултатите от всяка тренировка, поставянето на нови цели и социализирането с други, които използват тракера. Myzone проследява с пълна точност сърдечния ритъм, изгорените калории и интензивността на тренировките в реално време на човека, който го носи.

Издръжливостта на батерията е забележителна – в зависимост от употребата зареждане на устройството може да е необходимо само веднъж годишно.

Myzone не е просто тракер, той създава общност от хора със сходни цели. Мобилната апликация Myzone разполага със собствена социална мрежа за всички, които използват устройството. По този начин те могат да комуникират с други хора със сходни интереси, да споделят тренировки и взаимно да се мотивират.

Оптимизиране на натоварването

pulsefit

Myzone натоварването не е аналогично на HIIT. Тренировката с Myzone е базирана на сърдечния ритъм и интервално трениране. По време на заниманията сертифициран треньор ще ви насочва през 5 различни зони на сърдечния ритъм: покой, леко натоварване, предизвикателна, неудобна и максимална натовареност с насоки кога да повишите интензивността и кога да намалите с цел възстановяване.

Целта е да прекарате 12 или повече минути с повишено сърдечно-съдово натоварване в "правилната зона", за да стимулирате метаболизма си и да изгорите повече мазнини и калории.

Ако прекарате 12 минути в точната зона, ще продължите да изгаряте калории дори и след приключването на тренировката. Именно този вид иновация ще ви прави сигурни, че всеки път взимате максималното от своя престой в залата. Повече може да разберете на място от своя треньор.

За партньорството между Pulse и Myzone

pulsefit

Клиентите на Pulse имат уникалния шанс първи да използват високотехнологичния аксесоар. Чрез Myzone те ще могат да проследяват прогреса на тренировката си в реално време. Това не е всичко. Всеки клубен член ще има възможността да тренира в обособена зона в обекта със специално табло, което показва напредъка и позволява различни предизвикателства с останалите Myzone потребители.

На месечна база ще могат да се проследяват броя тренировки, изгорени калории и редица други физически постижения, които от Pulse ще награждават с различни бонуси за клиента. Най-нетърпеливите клубни членове ще могат да получат тракера на преференциална цена до 30 юни Повече може да разберете на рецепция или на номер 070044044.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА