IE loader

Pulse Fitness & Spa се включва в събитието My Sofia. Youth with causes

Pulse Fitness & Spa се включва в събитието My Sofia. Youth with causes

Четирима от топ треньорите на веригата ще проведат специални спортни занимания

Поредно партньорство на лайфстайл верига номер едно в България - три дни с по три вдъхновяващи и тонизиращи тренировки. Pulse Fitness & Spa ще се присъедини към събитието My Sofia. Youth with causes, организирано от Столична община. Мероприятието ще се проведе в местността Агора на езерото Панчарево, в непосредствена близост до ВЕЦ Кокаляне. От 12 до 14 август четирима от топ треньорите на веригата ще провеждат различни групови тренировки, в които могат да се включат всички желаещи посетители. Освен че нашите треньори ще се погрижат за вашия "здрав дух в здраво тяло", те ще подаряват и безплатни седмични карти на всички участници.

Сред спортните занимания ще е и P.BoxX - авторска фитнес тренировка, зад която стоят най-добрите треньори на Pulse Fitness & Spa. P.BoxX представлява интензивна кондиционна програма, по време на която се работи за физическа форма и координация. Тренировката съчетава елементи от бойните изкуства, силови упражнения и движения за експлозивност, повечето от които се изпълняват върху специална платформа. Водещ на тренировката ще бъде Даниел Илиев -  трикратен републикански шампион по свободна борба. 

Останалите активности, които сме Ви подготвили, са Zumba, водена от Алиса Белоусова - лицензиран ZUMBA® Fitness инструктор с дългогодишна практика, Yoga и Pilates, с треньори Христина Стоименова, сертифицирана от "House of Om“ в Бали, Индонезия, и Магдалена Иванова - сертифициран учител по Hatha Yoga. 

Ето и програмата:  

pulsefit

pulsefit

pulsefit

Събитието My Sofia. Youth with causes се организира от Столична община по повод Европейската година на младежта и 12 август – Международен ден на младите хора. Активностите са насочени към младите хора на София, техните приятели и семейства. Какво друго Ви очаква - Милица Гладнишка, DJ парти с огнено шоу, арт ателиета и работилници, баскетбол 3х3, открити уроци по гребане, суинг танци, пеене, мобилна библиотека и още много други активност. Всичко това и поне още толкова, с вход свободен от 12 до 14 август, местност Агора, езерото Панчарево.

Всеки е добре дошъл! Очакваме Ви!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА