IE loader

Pulse и Mia Fit стартират обща онлайн платформа (СНИМКИ)

Pulse и Mia Fit стартират обща онлайн платформа (СНИМКИ)

Начало на колаборацията бе дадено на официално събитие в Pulse Mladost

Звезден коктейл и фитнес занимания, водени от топ треньори - така започна съвместният проект на брандовете Pulse и Mia Fit. Десетки разпознаваеми лица и топ мениджмънтът на двете компании се събраха в Pulse Mladost, за да отбележат началото на партньорството. Представители на няколко медии също бяха сред гостите. 

Дрескодът на мероприятието беше спортен. Присъстващите се включиха в няколко групови занимания от функционален тип. Събитието премина с много усмивки, положителни емоции и фитнес презентации.

Общата платформа ще даде достъп на потребителите до десетки видео клипове с висока резолюция, които те могат да гледат по всяко време и на всяко място. Заниманията са водени от някои от най-добрите инструктори в страната. Мотивацията на проекта е да се даде възможност на дамите да тренират под ръководството на други представителки на нежния пол. Именно затова един от слогъните на mia.bg е 'от жени за жени'.

Категориите в сайта са 3: йога, фитнес и йогалатес. Тук всеки ще намери занимания по своя вкус. Влезте още сега и тествайте на промо цена.

Снимки от коктейла:

pulsefit

pulsefit

pulsefit

pulsefit

pulsefit

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА