IE loader

Най-голямата промоутърска компания за бойни спортове MAX FIGHT подписа стратегическо партньорство с Pulse Fitness&Spa

Най-голямата промоутърска компания за бойни спортове MAX FIGHT подписа стратегическо партньорство с Pulse Fitness&Spa

Перспективите за съвместна работа между двете организации са изключително обещаващи

На 24.04 бе подписан договор за дългосрочно стратегическо партньорство между MAX FIGHT и PULSE FITNESS&SPA. Световният ни шампион от 2009 год и многократен носител на медали от европейски, балкански и международни турнири -Детелин Далаклиев, ангажиран с менажирането на Боксовите срещи на промоутърската компания и Андон Атанасов, изпълнителен директор на веригатаPulse Fitness&Spa, положиха подписите си под план за колаборация, който да развива и подкрепя спортни активности в различни направления.

 

“Горд съм да бъда част от екипа на най-голямата продуцентска и мениджърска компания в България MAX FIGHT, която вече над 10 години организира професионални състезания по бойни спортове не само тук, но и в цяла Европа.” – коментира Далаклиев –“Както са го правили досега, така и занапред ще работим за развитието на бойните изкуства в страната ни, изявата на български бойци в чужбина, както и гостуването на известни чуждестранни състезатели в България.”

 

Pulse Fitness&Spa се явява ключов партньор на организацията, тъй като подкрепя развитието на спорта във всички негови измерения и работи с основна мисия повишаване на двигателната активност на българите. Двете организации са заложили в плановете си за следващата година високи цели, които да поставят трайно България на картата на най-търсените и успешни спортисти в бойните спортове в световен мащаб. Част от планираните активности на компаниите са и със социално-отговорна насоченост.

 

Турнирите на MAX FIGHT са най-големият и постоянен в годините шампионат в България, чиито шампионски пояси са най-желаното завоевание сред професионалните бойци. До момента екипът на MAX FIGHT e реализирал 41 професионални турнира на територията на България, в различни точки на страната. Най-големите градове на България са били домакини на турнирите – София, Пловдив, Бургас, Ст.Загора, Русе, Свети Влас, Велико Търново, Хасково, Кърджали, Банско. Тези турнири станаха традиционни за градовете. Неизменна част от гостите на професионалните турнири са кметове, политици и видни обществени и спортни деятели

 

Вече е известен целият календар със събития на МAX FIGHT за следващите 12 месеца, като Pulse Fitness ще бъде част от организацията на всеки един предстоящ шампионат.

 

След броени дни в София, предстои 42-рото издание турнира – на 3.05.2019 в хотел Маринела се очакват зерлищни битки в ММА, К1 и Бокс дисциплини.

 

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА